110 likes | 113 Vues
Passcert new 2021 Update Designing HPE Nimble Solutions HPE2-K42 Real Questions can not only help you 100% pass the exam, but also provide you a free one-year update service.
 
                
                E N D
HPE2-K42 Training Questions Designing HPE Nimble Solutions https://www.passquestion.com/HPE2-K42.html
Practice PassQuestion HPE2-K42 Training Questions ensure your 100% success Question 1 When is it possible to merge two replication partners? A.any time B.when you get an extra license C.when you disable/break replication first D.never Answer : C
Practice PassQuestion HPE2-K42 Training Questions ensure your 100% success Question 2 When creating a volume collection, which Synchronization Service options can be selected'' (Select two.) A.Oracle RMAN B.VMware vCenter C.Microsoft VSS D.Linux KVM Answer : B, C
Practice PassQuestion HPE2-K42 Training Questions ensure your 100% success Question 3 Do HPE Nimble arrays support SYSLOG? A.Yes. B.No. C.Yes, but only when infoSight is configured and active. D.Yes, but only with Monitoring Extension license. Answer : C
Practice PassQuestion HPE2-K42 Training Questions ensure your 100% success Question 4 On which levels can deduplication be disabled/enabled? (Select three.) A.per cluster B.per controller C.per array D.per performance policy E.per storage pool F.per volume Answer : A, B, C
Practice PassQuestion HPE2-K42 Training Questions ensure your 100% success Question 5 What is the targeted duration of time and a service level within which a business process must be restored after a disaster (or disruption) to avoid unacceptable consequences associated with a break in business continuity? A.RTO B.TTR C.RPO D.ROI E.MTBF Answer : D
Practice PassQuestion HPE2-K42 Training Questions ensure your 100% success Question 6 What are the correct AF series read operations? A.Check NVDIMM. Check DRAM. Retrieve from SSD. Validate checksum, decompress, dedupe and return data. B.Check NVDIMM Retrieve from SSD. Validate checksum, decompress, dedupe, and return data. C.Check SSD. Check NVDIMM. Check DRAM. Validate checksum, decompress, dedupe, and return data. D.Check DRAM. Check NVDIMM. Retrieve from SSD. Validate checksum, decompress, dedupe, and return data. Answer : B
Practice PassQuestion HPE2-K42 Training Questions ensure your 100% success Question 7 What is volume reserve? A. It is the guaranteed minimum amount of physical space reserved for the volume. B. It is mandatory for SSD wear leveling. C. It enables sparing volume's data. D. It is required for volume's snapshots. Answer: A
Practice PassQuestion HPE2-K42 Training Questions ensure your 100% success Question 8 On which levels can deduplication be disabled/enabled? (Select three.) A. per cluster B. per controller C. per array D. per performance policy E. per storage pool F. per volume Answer: A,B,C
Practice PassQuestion HPE2-K42 Training Questions ensure your 100% success Question 9 Which statement is correct about Zero copy clones? (Select two.) A. It if a full copy of all data blocks for full performance. B. it allows a volume to be created for online use, based on a snapshot. C. it occupies no additional space until new data is written or changed D. It is mandatory for customers requiring RPO = 0. E. It is required for replication to a Secondary Flash Array's for optimal data protection. Answer: A,D
Practice PassQuestion HPE2-K42 Training Questions ensure your 100% success Question 10 What are the AF-Series scale-to-fit options? (Select three.) A. scale out B. scale up C. scale down D. scale deep E. scale performance F. scale capacity Answer: A,D,E