Latest AWS Solution Architect Associate Exam Questions - Full AWS Training - PowerPoint PPT Presentation

amazon aws solution architect associate exam n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Latest AWS Solution Architect Associate Exam Questions - Full AWS Training PowerPoint Presentation
Download Presentation
Latest AWS Solution Architect Associate Exam Questions - Full AWS Training

play fullscreen
1 / 17
Latest AWS Solution Architect Associate Exam Questions - Full AWS Training
31 Views
Download Presentation
AmeliaAmy
Download Presentation

Latest AWS Solution Architect Associate Exam Questions - Full AWS Training

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Amazon AWS Solution Architect Associate Exam Questions PDF AWS Solution Training Exam Question https://www.amazondumps.us/aws-solution-architect-associate.html

  2. What is AWS? AWS Certifications recognize professionals who have technical skills and knowledge required for the design, deployment and operation of applications and infrastructure on AWS. Earning certification helps you gain visibility and credibility of your proven experience of working with AWS, and contributes to the control of your organization with Web applications.

  3. Benefits Of AWS • For Individuals Earning AWS Certification enables you to: • Demonstrate you have expertise to design, deploy, and operate highly available, cost-effective, and secure applications on the AWS platform • Gain recognition and visibility for your proven skills and proficiency with AWS • Foster credibility with your employer and peers • For Employers AWS Certification enables your organization to: • Identify skilled professionals to lead IT initiatives with AWS technologies • Reduce risks and costs to implement your workloads and projects on the AWS platform • Increase customer satisfaction

  4. Candidate Overview Eligible candidates for this exam have: • One or more years of hands-on experience designing available, cost efficient, fault tolerant, and scalable distributed systems on AWS • In-depth knowledge of at least one high-level programming language • Ability to identify and define requirements for an AWS-based application • Experience with deploying hybrid systems with on-premises and AWS components • Capability to provide best practices for building secure and reliable applications on the AWS platform

  5. Prepare Your Exam With The Help Of

  6. Following are the features that makes us unique. $ 499 • 796 questions with answers • Just 1 day study required to pass exam • 100% Passing Assurance • No Money Back Guarantee • Free 3 Months Updates

  7. DEMO QUESTIONS Question : 1 A customer wants to track access to their Amazon Simple Storage Service (S3) buckets and also use this information for their internal security and access audits. Which of the following will meet the Customer requirement? Options A. Enable AWS CloudTrail to audit all Amazon S3 bucket access. B. Enable server access logging for all required Amazon S3 buckets. C. Enable the Requester Pays option to track access via AWS Billing D. Enable Amazon S3 event notifications for Put and Post. Answer: A AWS Solution Training Exam Question https://www.amazondumps.us/aws-solution-architect-associate.html

  8. Question : 2 Which of the following services natively encrypts data at rest within an AWS region? Choose 2 answers. Options A. AWS Storage Gateway B. Amazon DynamoDB C. Amazon CloudFront D. Amazon Glacier E. Amazon Simple Queue Service Answer: A,D AWS Solution Training Exam Question https://www.amazondumps.us/aws-solution-architect-associate.html

  9. Question : 3 A customer implemented AWS Storage Gateway with a gateway-cached volume at their main office. An event takes the link between the main and branch office offline. Which methods will enable the branch office to access their data? Choose 3 answers Options A. Use a HTTPS GET to the Amazon S3 bucket where the files are located. B. Restore by implementing a lifecycle policy on the Amazon S3 bucket. C. Make an Amazon Glacier Restore API call to load the files into another Amazon S3 bucket within four to six hours. D. Launch a new AWS Storage Gateway instance AMI in Amazon EC2, and restore from a gateway snapshot. E. Create an Amazon EBS volume from a gateway snapshot, and mount it to an Amazon EC2 instance. F. Launch an AWS Storage Gateway virtual iSCSI device at the branch office, and restore from a gateway snapshot. Answer: A,D,F AWS Solution Training Exam Question https://www.amazondumps.us/aws-solution-architect-associate.html

  10. Question : 4 Which of the following are true regarding encrypted Amazon Elastic Block Store (EBS) volumes? Choose 2 answers Options A. Supported on all Amazon EBS volume typesB. Snapshots are automatically encryptedC. Available to all instance typesD. Existing volumes can be encryptedE. shared volumes can be encryptedAnswer: A,B AWS Solution Training Exam Question https://www.amazondumps.us/aws-solution-architect-associate.html

  11. Question : 5 Which of the following are true regarding encrypted Amazon Elastic Block Store (EBS) volumes? Choose 2 answers Options A. Supported on all Amazon EBS volume typesB. Snapshots are automatically encryptedC. Available to all instance typesD. Existing volumes can be encryptedE. shared volumes can be encryptedAnswer: A,B AWS Solution Training Exam Question https://www.amazondumps.us/aws-solution-architect-associate.html

  12. Question : 6 True or False: In Amazon Route 53, you can create a hosted zone for a top-level domain (TLD). A. FALSE B. False, Amazon Route 53 automatically creates it for you. C. True, only if you send an XML document with a CreateHostedZoneRequest element for TLD. D. TRUE Answer: A Explanation: In Amazon Route 53, you cannot create a hosted zone for a top-level domain (TLD). AWS Solution Training Exam Question https://www.amazondumps.us/aws-solution-architect-associate.html

  13. Question : 7 Which of the following statements is true of creating a launch configuration using an EC2 instance? A. The launch configuration can be created only using the Query APIs. B. Auto Scaling automatically creates a launch configuration directly from an EC2 instance. C. A user should manually create a launch configuration before creating an Auto Scaling group. D. The launch configuration should be created manually from the AWS CLI. Answer: B Explanation: You can create an Auto Scaling group directly from an EC2 instance. When you use this feature, Auto Scaling automatically creates a launch configuration for you as well. AWS Solution Training Exam Question https://www.amazondumps.us/aws-solution-architect-associate.html

  14. Question : 8 Which one of the following answers is not a possible state of Amazon CloudWatch Alarm? A. INSUFFICIENT_DATA B. ALARM C. OK D. STATUS_CHECK_FAILED Answer: D Explanation: Amazon CloudWatch Alarms have three possible states: OK: The metric is within the defined threshold ALARM: The metric is outside of the defined threshold INSUFFICIENT_DATA: The alarm has just started, the metric is not available, or not enough data is available for the metric to determine the alarm state AWS Solution Training Exam Question https://www.amazondumps.us/aws-solution-architect-associate.html

  15. Question : 9 In Amazon EC2, if your EBS volume stays in the detaching state, you can force the detachment by clicking _____. A. Force Detach B. Detach Instance C. AttachVolume D. AttachInstance Answer: A Explanation: If your volume stays in the detaching state, you can force the detachment by clicking Force Detach. AWS Solution Training Exam Question https://www.amazondumps.us/aws-solution-architect-associate.html

  16. Question : 10 Do you need to shutdown your EC2 instance when you create a snapshot of EBS volumes that serve as root devices? A. No, you only need to shutdown an instance before deleting it. B. Yes C. No, the snapshot would turn off your instance automatically. D. No Answer: B Explanation: Yes, to create a snapshot for Amazon EBS volumes that serve as root devices, you should stop the instance before taking the snapshot. AWS Solution Training Exam Question https://www.amazondumps.us/aws-solution-architect-associate.html

  17. AWS Solution Architect Associate Exam Free AWS Solution Training Exam Question https://www.amazondumps.us/aws-solution-architect-associate.html