70-410 Exam Questions Answers - PowerPoint PPT Presentation

slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
70-410 Exam Questions Answers PowerPoint Presentation
Download Presentation
70-410 Exam Questions Answers

play fullscreen
1 / 22
70-410 Exam Questions Answers
285 Views
Download Presentation
Exams4sure
Download Presentation

70-410 Exam Questions Answers

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. 70-410 Installing and Configuring Windows Server 2012 http://www.exams4sure.com/ Pass Any Exam By The Help Of Exams4sure Study Material

  2. Microsoft Corporation is an American multinational corporation headquartered in Redmond, Washington, that develops, manufactures, licenses, supports and sells computer software, consumer electronics and personal computers and services. Its best known software products are the Microsoft Windows line of operating systems, Microsoft Office suite, and Internet Explorer web browser. Its flagship hardware products are the Xbox game consoles and the Microsoft Surface tablet lineup. It is the world's largest software maker measured by revenues. It is also one of the world's most valuable companies http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html

  3. Skills measured This exam measures your ability to accomplish the technical tasks listed below. The percentages indicate the relative weight of each major topic on the exam. The higher the percentage, the more questions you are likely to see on that content area on the exam. 70-410 Installing and Configuring Windows Server 2012 Get Complete File http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html

  4. Prepare for Your Exam By The Help Of http://www.exams4sure.com/ Pass 70-410 - Installing and Configuring Windows Server 2012 Certified Professional Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html

  5. Pass Any Exam in Just 24 Hours Exams4SureLeader in it Certification Pass 70-410 - Installing and Configuring Windows Server 2012 Certified Professional Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html

  6. Why Choose Us Pass 70-410 - Installing and Configuring Windows Server 2012 Certified Professional Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html

  7. 70-410 - Installing and Configuring Windows Server 2012 Exam Test 70-410 - Installing and Configuring Windows Server 2012 Exam Test is not easy to pass. Before attempting to take the exam, you must have a complete knowledge of this. If you want to become certified 70-410 - Installing and Configuring Windows Server 2012 then you can get help from Exams4sure real exam material for 70-410 - Installing and Configuring Windows Server 2012 exam. Here we present the latest questions and answers for the 70-410 - Installing and Configuring Windows Server 2012 exam Pass 70-410 - Installing and Configuring Windows Server 2012 Certified Professional Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html

  8. Question No 1: Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. All servers run Windows Server 2012 R2. An application named Appl.exe is installed on all client computers. Multiple versions of Appl.exe are installed on different client computers. Appl.exe is digitally signed. You need to ensure that only the latest version of Appl.exe can run on the client computers. What should you create? A.An application control policy packaged app ruleB. A software restriction policy certificate ruleC. An application control policy Windows Installer ruleD. An application control policy executable rule Answer:D Pass 70-410 - Installing and Configuring Windows Server 2012 Certified Professional By The Help Of Exams4sure http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html

  9. Question No 2: Your network contains an Active Directory domain named adatum.com. The computer accounts for all member servers are located in an organizational unit (OU) named Servers. You link a Group Policy object (GPO) to the Servers OU.You need to ensure that the domain’s Backup Operators group is a member of the local Backup Operators group on each member server. The solution must not remove any groups from the local Backup Operators groups.What should you do? A.Adda restricted group named adatum\Backup Operators. Add Backup Operators to the This group is a member of list.B. Add a restricted group named adatum\Backup Operators. Add Backup Operators to the Members of this group list.C. Add a restricted group named Backup Operators. Add adatum\Backup Operators to the This group is a member of list.D. Add a restricted group named Backup Operators. Add adatum\Backup Operators to the Members of this group list. Answer: A

  10. Question No 3: You install Windows Server 2012 R2 on a standalone server named Server1. You configure Server1 as a VPN server.You need to ensure that client computers can establish PPTP connections to Server1. Which two firewall rules should you create? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) A. An inbound rule for protocol 47B. An outbound rule for protocol 47C. An inbound rule for TCP port 1723D. An inbound rule for TCP port 1701E. An outbound rule for TCP port 1723F. An outbound rule for TCP port 1701 Answer: A,C Pass 70-410 - Installing and Configuring Windows Server 2012 Certified Professional By The Help Of Exams4sure http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html

  11. Question No 4: Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a domain controller named DC1 that runs Windows Server 2012 R2.You need to configure a central store for the Group Policy Administrative Templates. What should you do on DC1? A. From Server Manager, create a storage pool.B. From Windows Explorer, copy the PolicyDefinitions folder to the SYSVOL\contoso.com\policies folder.C. From Server Manager, add the Group Policy Management featureD. From Windows Explorer, copy the PolicyDefinitions folder to the NETLOGON share. Answer : B Pass 70-410 - Installing and Configuring Windows Server 2012 Certified Professional By The Help Of Exams4sure http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html

  12. Question No 5: You work as a senior administrator at L2P.com. The L2P.com network consists of a single domain named L2P.com. All servers on the L2P.com network have Windows Server 2012 installed, and all workstations have Windows 8 installed.You are running a training exercise for junior administrators. You are currently discussing the Always Offline Mode.Which of the following is TRUE with regards to the Always Offline Mode? (Choose all that apply.) A. It allows for swifter access to cached files and redirected folders.B. To enable Always Offline Mode, you have to satisfy the forest and domain functional-level requirements, as well as schema requirements.C. It allows for lower bandwidth usage due to users are always working offline.D. To enable Always Offline Mode, you must have workstations running Windows 7 or Windows Server 2008 R2. Answer : AC

  13. Question No 6: Named Servers. You link a Group Policy object (GPO) to the Servers OU. You need to ensure that the domain’s Backup Operators group is a member of the local Backup Operators group on each member server. The solution must not remove any groups from the local Backup Operators groups. What should you do? A. Add a restricted group named adatum\Backup Operators. Add Backup Operators to the This group is a member of list.B. Add a restricted group named adatum\Backup Operators. Add Backup Operators to the Members of this group list.C. Add a restricted group named Backup Operators. Add adatum\Backup Operators to the This group is a member of list.D. Add a restricted group named Backup Operators. Add adatum\Backup Operators to the Members of this group list. Answer : A http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html

  14. Question No 7: You install Windows Server 2012 R2 on a standalone server named Server1. You configure Server1 as a VPN server.You need to ensure that client computers can establish PPTP connections to Server1. Which two firewall rules should you create? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) A. An inbound rule for protocol 47B. An outbound rule for protocol 47C. An inbound rule for TCP port 1723D. An inbound rule for TCP port 1701E. An outbound rule for TCP port 1723F. An outbound rule for TCP port 1701 Answer : AC Pass 70-410 - Installing and Configuring Windows Server 2012 Certified Professional By The Help Of Exams4sure http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html

  15. Question No 8: Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a domain controller named DC1 that runs Windows Server 2012 R2.You need to configure a central store for the Group Policy Administrative Templates. What should you do on DC1? A. From Server Manager, create a storage pool.B. From Windows Explorer, copy the PolicyDefinitions folder to the SYSVOL\contoso.com\policies folder.C. From Server Manager, add the Group Policy Management featureD. From Windows Explorer, copy the PolicyDefinitions folder to the NETLOGON share. Answer : B Pass 70-410 - Installing and Configuring Windows Server 2012 Certified Professional By The Help Of Exams4sure http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html

  16. Question No 9: Your company has a remote office that contains 600 client computers on a single subnet. You need to select a subnet mask for the network that will support all of the client computers. The solution must minimize the number of unused addresses. Which subnet mask should you select? A. 255.255.252.0B. 255.255.254.0C. 255.255.255.0D. 255.255.255.128 Answer : A Pass 70-410 - Installing and Configuring Windows Server 2012 Certified Professional By The Help Of Exams4sure http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html

  17. Question No 10: You work as an administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com. All servers in the ABC.com domain have Windows Server 2012 R2 installed.The ABC.com network uses the network ID 192.168.1.0/26 and has a single DNS server named ABC_SR07. ABC_SR07 has a Standard Primary DNS zone.Which of the following options is the correct reverse lookup zone for the ABC.com network? A. 192.168.1-0.in-addr.arpa B. 192.168.1.26.in-addr.arpa C. 26.1.168.192.in-addr.arpa D. 1.168.192-26.in-addr.arpa E. 0.1.168.192.in-addr.arpa Answer: C http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html

  18. 70-410 Installing and Configuring Windows Server 2012 Get complete 286Questions and Answers fromhttp://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html • You can going to get same questions in your VMware Certified Professional exam. By The Help of. Pass 70-410 - Installing and Configuring Windows Server 2012 Certified Professional Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html Exams4SureLeader in it Certification The Sign Of Success

  19. What are you waiting for Exams4SureLeader in it Certification The Sign Of Success Get Real Exam file from http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html

  20. Exams4SureLeader in it Certification The Sign Of Success Get your money back if you fail in exam • 100% Exam Passing Guarantee With Money Back Assurance Pass 70-410 - Installing and Configuring Windows Server 2012 Certified Professional By The Help Of Exams4sure http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html

  21. 70-410 Installing and Configuring Windows Server 2012 • Pass Any exam any time By The Help Of Exams4SureLeader in it Certification http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html The Sign Of Success

  22. 70-410 Installing and Configuring Windows Server 2012 http://www.exams4sure.com/ Pass Any Exam By The Help Of Exams4sure Study Material