Download
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
sonicid/snowflakes/ PowerPoint Presentation
Download Presentation
sonicid/snowflakes/

sonicid/snowflakes/

198 Vues Download Presentation
Télécharger la présentation

sonicid/snowflakes/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. http://www.sonicid.com/snowflakes/

 2. Les tortugues

 3. LA TORTUGA 1 2 3 1 2 3 ? ? ?

 4. Els pingüins

 5. ARA VE NADAL, MATAREM EL GALL I A LA TIA PEPA N’HI DONAREM UN TALL ARA VE SANT ROC MATAREM EL PORC I A LA TIA PEPA N’HI DONAREM UN TROS

 6. L’aigua i la neu

 7. TIPI TIPI TAP TIPI TIPI TAP TIPI TIPI TAP CAU LA PLUJA DES DEL TERRAT BUFA EL VENT, BUFA EL VENT BUFA EL VENT DES DE PONENT CAUEN ELS LLAMPS CAUEN ELS LLAMPS CAUEN ELS LLAMPS DE DALT A BAIX SONEN ELS TRONS SONEN ELS TRONS SONEN ELS TRONS DESPRÉS DELS LLAMPS CAU LA NEU CAU LA NEU CAU LA NEU A POC A POC SURT EL SOL SURT EL SOL SURT EL SOL SEMPRE QUE VOL

 8. Els esports

 9. CANÇÓ DE NADAL OH QUIN FRED I QUANTA NEU QUE ESTÀ CAIENT AVUI JO NO SÉ SI SABEU QUÈ ÉS EL DIA DE NADAL! TOTS I TOTES ENS ABRIGUEM I AL COSTAT DE LA LLAR DE FOC CANTEM. BEVENT CAVA I MENJANT TORRONS ELS REGALS DESEMBOLIQUEM. OH QUIN FRED I QUANTA NEU QUE ESTÀ CAIENT AVUI JO NO SÉ SI SABEU QUE ÉS EL DIA DE NADAL. QUE ÉS EL DIA DE NADAL !

 10. Les flors

 11. MARIETA DEL JARDÍ MARIETA DEL JARDÍ DEIXA QUE ET MIRI I QUE M'ENCISIN LES TEVES ALES ROGES SI VENS AQUÍ AL MEU PALMELL NI EL VENT NI EL FRED ET FARAN MAL RES NO TEMIS, MARIETA D'ALEGRIA MARIETA DEL JARDÍ DES DEL TEU CAU ENMIG LES FLORS ELS TEUS FILLETS ET CRIDEN L'ARANYA NEGRA ELS VOL CAÇAR MARIETA JA ÉS A PROP VOLA ENLLÀ I NO DEIXIS QUE T'ESPANTI.

 12. Els indis del món

 13. JOHN BROWN JOHN BROWN ERA UN PETIT INDI JOHN BROWN ERA UN PETIT INDI JOHN BROWN ERA UN PETIT INDI UN PETIT INDI JOHN !! UN PETIT DOS PETITS TRES PETITS INDIS QUATRE PETITS CINC PETITS SIS PETITS INDIS SET PETITS VUIT PETITS NOU PETITS INDIS 10 PETITS INDIS JOHN !!

 14. Els plantes

 15. NOU PLANETES NOU PLANETES EN EL SISTEMA SOLAR NOU PLANETES EN EL SISTEMA SOLAR Mercuri és el més petit, però és el que està més a prop del sol, després ve Venus, el més brillant, Que és el planeta de l’amor. La Terra és la nostra llar, el que fa tres, si el vols comptar. Arriba Mart, planeta roig, déu de la guerra, si et fa goig. El que fa cinc és el més gran J-U-P-I-T-E-R. Saturn fa sis i és de colors Els seus anells són un encís. Urà i Neptú estan ben lluny, Hi fa molt fred, no són per tu. I el que fa nou, que és el darrer, Es diu Plutó, no en sabem més.

 16. Els aventurers

 17. 1.Dins el mar la vela blanca, I en la terra un bri de pau; dins el cor l’aura més llisa i en els ulls el nostre cant. 2.Dins el mar vermella estrella, passejant amb pops i dofins El tauró fa molta por I espanta al pescador.

 18. Els meteorits

 19. Cavallers de taula rodona 1. Cavallers de taula rodona, provarem si aquest vi és bo. (bis) Provarem sí, sí, sí, provarem no, no, no, provarem si aquest vi és bo. (bis) 2. Si és bo, si és agradable, jo en beuré fins a rebentar (bis) Jo en veuré sí, sí, sí… 3. Quan em mori vull que m’enterrin Al celler on hi ha el bon vi (bis) Al celler sí, sí, sí… 4. Amb els peus darrere la porta I a la boca un bon rajolí (bis) A la boca sí, sí, sí… • A la porta vull que m´hi posin aquí jeu el rei dels torrats. (bis) Aquí jeu sí, sí sí…

 20. El món dels dibuixos

 21. Guantanamera. popular cubana Música: Joseíto Fernández Lletra: José Martí Guantanamera, guajira guantnamera! Guantanamera, guajira guantanamera! Yo soy un hombre sincero de donde crece la palma; (bis) y antes de morirme quiero echar mis versos del alma. Guantanamera... Mi verso es de un verde claro y de un carmín encendido; (bis) mi verso es un ciervo herido que busca en el monte amparo. Guantanamera... Con los pobres de la tierra quiero yo mi suerte echar; (bis) el arroyo de la sierra me complace más que el mar.

 22. Els científics bojos

 23. Siyahamba. popular sud-africana Siyahamba, ekukanyeni kwenkos Siyahamba ekukanyeni kwenkos. Siyahamba, ekukanyeni kwenkos, siyahamba ekukanyeni kwenkos. Siyahamba, oh, oh, siyahamba ekukanyeni kwenkos. Siyahamba, oh, oh, Siyahamba ekukanyeni kwenkos.

 24. INSTRUMENTAL “EL NOI DE LA MARE”

 25. Cançó de Nadal Cap al Morsell van les nenes i els nens Sempre molt alegres sempre molt contents Pal mati i la tarda sempre somrients I darrera van els mestres Porten un missatge ara per ells També per les mares i pares dels nens ple de molt bon rotllo i molt bona fe pareu-hi molt bé l’orella. Tingueu bones festes I feu molta gresca Prenent cava i torro I molt bona teca Tingueu bones festes I feu molta gresca Prenent cava i torro I molt bona teca.

 26. http://www.sonicid.com/snowflakes/