1 / 30

Temporada 2010-2011

Temporada 2010-2011. Resum Temporada 2009-2010. PARTICIPACIÓ. PARTICIPACIÓ. PARTICIPACIÓ. PARTICIPACIÓ. INSTAL·LACIONS. INSTAL·LACIONS. ACTIVITATS. 652 partits de Bàsquet!!!. ALTRES ACTIVITATS. Temporada 2010-2011. 1era Divisió. 100% Colombian Falta Personal Ho-Lha-La

ceana
Télécharger la présentation

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. Content is provided to you AS IS for your information and personal use only. Download presentation by click this link. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server. During download, if you can't get a presentation, the file might be deleted by the publisher.

8. INSTAL·LACIONS

9. ACTIVITATS • 652 partits de Bàsquet!!!

10. ALTRES ACTIVITATS

11. Temporada 2010-2011

12. 1era Divisió

13. 100% Colombian Falta Personal Ho-Lha-La CB Platanillo Los Panatimancos Panteres Salesians Sabadell Chanantes X Wisconsin CEIP Gassó Wiki-Wiki Celtics Burbons El Rincon del Bierzo Aqhua PC Forjados en el Puri Los Impresentables Los Sinnombre IES Puig de la Creu Steaua Es Pa Beber La Branca 2a Divisió

14. Hermanas Cazorla Servator UE Barberà Som-hi ATHC Terrassa Basve Campus Bàsquet Veteranes Salesianes KSK Lliga Femenina • El Social - Bàsquet • Alerta MR • El Casal • 9 Serlons DKD • El Velodrom - Blue Night • Kuruma Jet 7 • Fontetes • Regina Carmeli Rubí • Deportiu Club Serra Galliners

15. Sistema Competició 1era 2 GRUPS DE 8 EQUIPS: • Lliga regular a doble volta => 14 partits ENCREUAMENTS: • Contra els equips de l’altre grup. => 8 partits PLAY-OFFS • Títol: 8 primers juguen quarts, semifinal i final. => 2 a 4 partits • Descens: 8 últims juguen eliminatòries a dos partits i el resultat suma a la classificació final => 2 partits DESCENS • Baixen els 3 últims classificats

16. Sistema Competició 2ona 1 GRUPS DE 21 EQUIPS: • Lliga regular a una volta => 20 partits PLAY-OFFS • Títol: 8 primers juguen quarts, semifinal i final. => 2 a 4 partits • Descens: 13 últims juguen eliminatòries a dos partits i el resultat suma a la classificació final => 2 partits ASCENS • Pugen els 3 primers

17. Sistema Competició Copa Masculina • Sistema eliminatori des de la primera ronda!! • 32ens de final 10 equips • 16ens de final • 8ens de final • 4rts de final • Semis • Final

18. Sistema Competició Lliga Femenina 1 GRUPS DE 18 EQUIPS: • Lliga regular a una volta => 17 partits PLAY-OFFS • Títol: 8 primers juguen quarts a doble partit, semifinal i final. => 2 a 4 partits • Descens: 10 últims juguen eliminatòries a dos partits i el resultat suma a la classificació final => 2 partits

19. Sistema Competició Copa Femenina • 2 grups de 4 i 2 grups de 5 • Els dos primers de cada grup passen a quarts de final • Semis • Final

20. Formació Article 17. Servei en els dos darrers minuts Durant els dos darrers minuts del quart període o de qualsevol pròrroga, després d’un temps mort concedit a l’equip que té dret a la possessió de la pilota en la seva pista de joc del darrere d’aquest equip i no des de la prolongació de la línia central tal com concòrrer actualment.

21. Formació Article 18. Temps mort Article 19. Substitucions Cada temps mort durarà un (1) minut. Els equips han de retornar sense demora al terreny de joc després de que l’àrbitre xiuli i els ordeni reincorporar-se a la pista de joc. En ocasions, un equip allarga el temps mort més enllà del minut assignat, obtenint d’aquesta manera una avantatge i ocasionant una demora en el represa del joc. L’àrbitre ha d’advertir a aquest equip. Si l’equip no reacciona a l’avís, se li haurà de carregar un altre temps mort. En el cas de no disposar de més temps morts, es pot sancionar una falta tècnica a l’entrenador, per causa del retard en el joc (tipus “C”).

22. Formació Article 28. Vuit segons Article 30. Pilota tornada a la pista de joc del darrere. Hi ha un important canvi quan la pilota és tocada per un jugador que és a prop de la línia central. El jugador atacant ha de tenir tots dos peus en la seva pista de joc del davant. Això vol dir que a partir d’ara, s’ aplicarà per tots els jugadors el mateix principi que fins ara s’aplicava a un jugador que estava realitzant un driblatge.

23. Formació Article 28. Vuit segons Article 30. Pilota tornada a la pista de joc del darrere. Les conseqüències és: -Qualsevol jugador (atacant o defensa) que es trobi en mig de la línia central, es considerarà que es troba en la seva pista de joc de defensa amb independència, de la procedència de la pilota (abans la posició del jugador depenia de si la pilota procedia de la seva pista de joc del davant o del darrere). -Aquest jugador pot pivotar (de forma legal) fins que ambdós peus es trobin en contacte amb la seva pista de joc del davant o pot driblar i passar la pilota enrere tenint en compte que el compte de vuit segons continuarà.

24. Formació Article 28. Inici del compte de 8 i 24 segons en un atac de banda. Article 50. En un servei de banda, el compte comença quan la pilota toca o és legalment tocada per qualsevol jugador que es localitzi dins del terreny de joc. Això vol dir, que el rellotge del partit i el rellotge de l’aparell de 24 segons s’engegaran simultàniament.

25. Formació Article 36. Falta antiesportiva durant un servei de banda. La interpretació oficial diu que s’haurà de sancionar de manera immediata, amb una falta antiesportiva al jugador defensor que provoqui una falta mentre la pilota estigui fora de banda i en mans del àrbitre o bé a disposició del jugador que executa l’acció de servei de banda. Conforme la nova interpretació, això haurà de ser aplicat NOMÉS en els dos darrers minuts del quart període i durant els dos darrers minuts de qualsevol pròrroga.

26. Novetats • Normativa: • 6.7.5.1.- Pèrdua del partit pel resultat mínim. En cas de reincidència dins del mateix campionat, se n’exclourà l’equip • Competició: • 2.9.- Si en una mateixa divisió s’arriben a apuntar un mínim de 24 equips, el Comitè Organitzador podrà dividir la divisió en dos baixant de categoria els 12 últims classificats de la temporada anterior.

27. Novetats • Canvi companyia assegurances! • No fa falta trucar a cap número!

28. Novetats a la web • Afegim la Borsa de jugadors/equips!

29. Organització Balles SI VOLEU COL·LABORAR: • D’AUXILIARS DE TAULA • DELEGATS DE CAMP • ÀRBITRES LLIGUES ESCOLARS I BALLES, US FORMAREM !! www.laballes.com

30. TEMPORADA 2010-2011 PRECS I PREGUNTES GRÀCIES PER LA VOSTRA ASSISTÈNCIA I COL·LABORACIÓ