Download
check point certified security expert update exam n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
156-915.77 Practic Questions PowerPoint Presentation
Download Presentation
156-915.77 Practic Questions

156-915.77 Practic Questions

93 Vues Download Presentation
Télécharger la présentation

156-915.77 Practic Questions

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Check Point Certified Security Expert Update Exam (Questions & Answers) (Questions & Answers) http://www.freedumpspdf.com/156 http://www.freedumpspdf.com/156- -915.77 915.77- -exam exam- -download.html download.html

  2. BUNDLE INCLUDES: BUNDLE INCLUDES: • 156 156- -915.77 Exams 203 915.77 Exams 203 Question Answers Question Answers PDF PDF We are providing all Checkpoint Security Cisco Certified Network Associate Security Exams Questions & Answers. Our Study Material is Most Updated And Authentic one. We Make Sure the Satisfaction of those who use our Study Material. We Try to ensure Your Success. To Get your desired Questions & Answers Pack just visit our site freedumpspdf.com select your respective Exam Bundle And Download it. freedumpspdf.com http://www.freedumpspdf.com/156 http://www.freedumpspdf.com/156- -915.77 915.77- -exam exam- -download.html download.html

  3. Why Why Choose Choose Us? Us?  Pass Checkpoint 156-915.77 exam in just 24 HOURS!  Questions Same Like in Real Exam  Checkpoint Experts Verified Questions and Answers  Easy to Use 156-915.77 Dumps Testing Engine & PDF  Valid for All Over the World Due to All the Above Mentioned Experience, Passing Rate & Quality Study Material(that we provide) of freedumpspf A Sensible Person Should Choose us for his/her Exam Preparations. freedumpspf http://www.freedumpspdf.com/156 http://www.freedumpspdf.com/156- -915.77 915.77- -exam exam- -download.html download.html

  4. Quality of Our Study Material Quality of Our Study Material We Set the high standards to ensure your Success. We Hire Certified Professional to Create the Most Authentic Answers. That’s Why freedumpspdf freedumpspdf Study Material Possesses the Following Properties:  Excellence Excellence  Guarantee Guarantee  Success Success  Satisfaction Satisfaction  Security Security  Validity Validity  Quality Quality  Trust Trust http://www.freedumpspdf.com/156 http://www.freedumpspdf.com/156- -915.77 915.77- -exam exam- -download.html download.html

  5. Checkpoint 156-915.77 Exam Questions QUESTION # 1: Frank is concerned with performance and wants to configure the affinities settings. His gateway does not have the Performance Pack running. What would Frank need to perform in order configure those settings? A. Edit $FWDIR/conf/fwaffinity.conf and change the settings. B. Edit affinity.conf and change the settings. C. Run fw affinity and change the settings. D. Run sim affinity and change the settings. Answer: B,C,D For Complete Questions & Answers Pack Click Here: http://www.freedumpspdf.com/156 http://www.freedumpspdf.com/156- -915.77 915.77- -exam exam- -download.html download.html

  6. Checkpoint 156-915.77 Exam Questions QUESTION # 2: You are concerned that the processor for your firewall running NGX R71 Secure Platform may be overloaded. What file would you view to determine the speed of your processor(s)? A. cat /etc/cpuinfo B. cat /proc/cpuinfo C. cat /var/opt/CPsuite-R71/fw1/conf/cpuinfo D. cat /etc/sysconfig/cpuinfo Answer: B, For Complete Questions & Answers Pack Click Here: http://www.freedumpspdf.com/156 http://www.freedumpspdf.com/156- -915.77 915.77- -exam exam- -download.html download.html

  7. Checkpoint 156-915.77 Exam Questions QUESTION # 3: Which of the following is NOT a restriction for connection template generation? A. SYN Defender B. ISN Spoofing C. UDP services with no protocol type or source port mentioned in advanced properties D. VPN Connections Answer:C For Complete Questions & Answers Pack Click Here: http://www.freedumpspdf.com/156 http://www.freedumpspdf.com/156- -915.77 915.77- -exam exam- -download.html download.html

  8. Checkpoint 156-915.77 Exam Questions QUESTION # 4: In Core XL, what process is responsible for processing incoming traffic from the network interfaces, securely accelerating authorized packets, and distributing non-accelerated packets among kernel instances? A. NAD (Network Accelerator Daemon) B. SND (Secure Network Distributor) C. SSD (Secure System Distributor) D. SNP (System Networking Process) Answer: B For Complete Questions & Answers Pack Click Here: http://www.freedumpspdf.com/156 http://www.freedumpspdf.com/156- -915.77 915.77- -exam exam- -download.html download.html

  9. Checkpoint 156-915.77 Exam Questions QUESTION # 5: Due to some recent performance issues, you are asked to add additional processors to your firewall. If you already have Core XL enabled, how are you able to increase Kernel instances? A. Once Core XL is installed you cannot enable additional Kernel instances without reinstalling R76. B. In Smart Update, right-click on Firewall Object and choose Add Kernel Instances. C. Use cpconfig to reconfigure Core XL. D. Kernel instances are automatically added after process installed and no additional configuration is needed. Correct Answer: C For Complete Questions & Answers Pack Click Here: http://www.freedumpspdf.com/156 http://www.freedumpspdf.com/156- -915.77 915.77- -exam exam- -download.html download.html

  10. Checkpoint 156-915.77 Exam Questions QUESTION # 6: Which of the following platforms does NOT support Secure XL? A. Power-1 Appliance B. IP Appliance C. UTM-1 Appliance D. UNIX Answer: D For Complete Questions & Answers Pack Click Here: http://www.freedumpspdf.com/156 http://www.freedumpspdf.com/156- -915.77 915.77- -exam exam- -download.html download.html

  11. Checkpoint 156-915.77 Exam Questions QUESTION # 7: Which of the following is NOT supported by Core XL? A. Smart View Tracker B. Route-based VPN C. IPS D. IPV4 Answer: B For Complete Questions & Answers Pack Click Here: http://www.freedumpspdf.com/156 http://www.freedumpspdf.com/156- -915.77 915.77- -exam exam- -download.html download.html

  12. Checkpoint 156-915.77 Exam Questions QUESTION # 8: If the number of kernel instances for Core XL shown is 6, how many cores are in the physical machine? A. 6 B. 8 C. 4 D. 12 Answer: B For Complete Questions & Answers Pack Click Here: http://www.freedumpspdf.com/156 http://www.freedumpspdf.com/156- -915.77 915.77- -exam exam- -download.html download.html

  13. Checkpoint 156-915.77 Exam Questions QUESTION # 9: Which of the following is NOT accelerated by Secure XL? A. Telnet B. FTP C. SSH D. HTTPS Answer: B For Complete Questions & Answers Pack Click Here: http://www.freedumpspdf.com/156 http://www.freedumpspdf.com/156- -915.77 915.77- -exam exam- -download.html download.html

  14. Checkpoint 156-915.77 Exam Questions QUESTION # 10: To verify Secure XL statistics you would use the command ________? A. fwaccel stats B. fw ctl pstat C. fwaccel top D. cphaprob stat Answer: A For Complete Questions & Answers Pack Click Here: http://www.freedumpspdf.com/156 http://www.freedumpspdf.com/156- -915.77 915.77- -exam exam- -download.html download.html

  15. Customer Trust: Customer Trust: Our Preference is to Build Customer’s Our Preference is to Build Customer’s http://www.freedumpspdf.com/156 http://www.freedumpspdf.com/156- -915.77 915.77- -exam exam- -download.html download.html We Ensure your Success