1 / 30

Anna Eustaquio Laura De Miguel

La Fotografía. Anna Eustaquio Laura De Miguel. 1 QUÈ ÉS LA FOTOGRAFIA?.

isleen
Télécharger la présentation

Anna Eustaquio Laura De Miguel

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. Content is provided to you AS IS for your information and personal use only. Download presentation by click this link. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server. During download, if you can't get a presentation, the file might be deleted by the publisher.

E N D

Presentation Transcript


 1. La Fotografía Anna Eustaquio Laura De Miguel

 2. 1 QUÈ ÉS LA FOTOGRAFIA? • Podríem parlar de fotografia com un art d’expressió on s’impregna una imatge en un paper o base digital la qual correspon a una còpia manipulada de la realitat. Diem manipulada pel simple fet que, el fotògraf és qui elegeix què fotografiar, és aquell qui mira per l’objectiu, és qui decideix si fer-la des d’un punt de vista determinat, qui pot decidir a esperar el moment crucial per fer-ne la fotografia. En definitiva, és el que li dóna un sentit determinat a la fotografia. Podríem definir-la, per tant, com quelcom subjectiu des d’un punt de vista significatiu.

 3. 2.HISTÒRIA DE LA FOTOGRAFIA

 4. 3.FOTÒGRAFS IMPORTANTS DE LA FOTOGRAFIA Ansel Adams Ansel Adams 1902 , San Francisco (EEUU),va adoptar com a tema de les seves fotografíes el sudoest del seu país. Les seves fotografies reflecteixen un gran contrast entre sombres i llums,deserts càlids,grans núvols, arbres gegants.

 5. Cartier Bresson Henri Cartier-Bresson (Chanteloup-en-Brie, Sena i Marne, 22 d'agost de 1908 - Montjustin, Alps de l'Alta Provença, 2 d'agost de 2004) va ser un cèlebre fotògraf francès a qui molts consideren el pare del fotoreportatge. Va defensar sempre la idea d'atrapar l'instant decisiu, versió traduïda de les seves "images a la sauvette". Es tractava, per tant, de posar el cap, l'ull i el cor en el mateix moment en el qual es desenvolupava el clímax d'una acció.

 6. Robert Capa Ernö o Ernest Andrei Friedman més conegut com Robert Capa nascut a Budapest (Hongria), el 22 d'octubre de 1913 i mort a Thai Binh (Vietnam) el 25 de maig de 1954, és un dels corresponsals gràfics de guerra més famosos del segle XX.

 7. Robert Doisneau Robert Doisneau (Gentilly, 14 d'abril del 1912 - París, 1 d'abril del 1994) fou un fotògraf francès, guanyador del Premi Kodak (1947), el Premi Niepce (1956 i 1957) i el Gran Premi Nacional de Fotografia de França (1983).

 8. Man Ray Man Ray (Filadèlfia, 27 d'agost de 1890 - París; 18 de novembre de 1976), artista americà d'origen jueu rus, nascut amb el nom de Emmanuel Rudzitsky. ‘’La recerca de la llibertat i el plaer; això ocupa tot el meu art".

 9. Dorothea Lange Dorothea Lange (25 de mayo de 1895, Hoboken, EE. UU. - 11 de octubre de 1965, San Francisco, EE. UU.) va ser una gran influencia fotoperiodista. Destaca amb les fotografíes de ‘’la Gran Depresió’’.

 10. 4.FOTÒGRAFS CATALANS IMPORTANTS Francesc Català Roca Francesc Català Roca (Valls, Alt Camp 1922 - Barcelona 1998) fou un fotògraf català, fill del també fotògraf Pere Català i Pic i germà de Pere Català i Roca.[1] Treballà per a les revistes i publicacions Revista, Destino, Gaceta Ilustrada o La Vanguardia. Durant aquests anys també realitzà fotografies per a cartells de cinema des del seu propi estudi, obert el 1947. El 1953 va fer la primera exposició individual dels seu treball de creació a la Sala Caralt de Barcelona. També ha il·lustrat un nombre considerable de llibres de tema artístic o de reportatges. La seva fotografia parteix del concepte neorealista de la imatge, cercant sempre el punt de vista insòlit i, sobretot, l'ambientació humana del tema. És considerat per molts crítics el fotògraf català més important del segle XX. El 1988 l'Institut d'Estudis Vallencs va fer una exposició de fotografies seves d'obres d'Antoni Gaudí.

 11. 4.FOTÒGRAFS IMPORTANTS ACTUALS Hi han diversos fotògrafs que no coneixem però que tenen talent, alguns són coneguts altres no, podem mencionar alguns: • - Paul marnerú • - Gonzalo Arriegada • - Ángel Herrero de Frutos • - Indiana Caba • - Braham Ruíz • - Salvador Ibañez • - Yolanda Vélazquez • - Soledad Caso • - Oscar Martínez • - Karlo Sosa • - José Palacios

 12. 5.FOTOGRAFIES HISTÒRIQUES Alberto Korda

 13. Frank Fournier

 14. Nic Ut

 15. Eddie Adams

 16. Steve McCurry

 17. Robert Doisneau

 18. Kevin Carter

 19. Richard Drew

 20. Arthur Sasse

 21. Dorothea Lange

 22. Margaret Bourke-White

More Related