Download
barack og michelle obama n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Barack og michelle Obama PowerPoint Presentation
Download Presentation
Barack og michelle Obama

Barack og michelle Obama

193 Vues Download Presentation
Télécharger la présentation

Barack og michelle Obama

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Barack og michelleObama World press foto contestwinner 2009 by callieshell. Billed analyse gruppe Maja Lyberth , Jonas Johansen, Ove Berthelsen . FA Piareersarfik

  2. opgave i dansk ”Foto analyse” Kropsprog: To personer som viser nærhed og kærlighed til hinanden, ømhed tryghed,og tilfredshed. Manden sidder og læser dagens nyheder.Kvinden læner op ad sin mand og hviler trygt og blidt.

  3. Billedets budskab • Billedets fortælling,billedets budskab.Et billede af Barackhusseinobama 11 Og Michelle La vaughn Robinson ObamaBilledet taget af Callieshell 2008. Billedet har vundet worldpress foto contest 2009.Barack Hussein Obama og Michelle La vaughn Robinson Obama. To mest kendte par i verden, USA’s første africanamericanpresident. De sidder i et tog, på vej til New hampshire til valgkampagne. De sidder slappe af, hvor de nyder den stille stund i et tog .På billedet er der to mennesker der sidder sammen, en mand og en kvinde. De ser træt ud og udmattet. Manden sidder og læser aviser, og kvinden sidder tæt på manden og hun har lukket øjne. Der er en spejl baggrund og de sidder ved vinduet. Og man kan se at det er i et rum. På billedet er der ikke så meget lys, man kan se solen stråler på dem. Og det er ikke sådan en slags ved de gode og de onde, men det er en fredeligt og afslappet tilstand. Farver på billedet er der sort, hvid,sortbrun,brun,rød og gul. Billedet er overklasse og meget magt på de to mennesker, og de har styrke til at går videre med deres formål.