Download
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Name ________________________________________________ Number ______________ PowerPoint Presentation
Download Presentation
Name ________________________________________________ Number ______________

Name ________________________________________________ Number ______________

63 Vues Download Presentation
Télécharger la présentation

Name ________________________________________________ Number ______________

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Name ________________________________________________ Number ______________ Multiplication Chapter 4 and Unit 3 Quiz Study Guide The product of 12 x 10 is 120. Add 12 to 120. Which math sentence gives a product that is the sum of 120 + 12? a. 14 x 10 b. 12 x 12 c. 12 x 11 d. 10 x 12 Which is the product of 11 x 12? a. 121 b. 122 c. 131 d. 132 Which is the product of 6 x 0 x 7? a. 67 b. 42 c. 13 d. 0 Which property tells you that the product of 20 x 6 is the same as the product for 6 x 20? a. Associative Property b. Commutative Property c. Property of One d. Zero Property What is the term (vocabulary word) for the numbers you multiply together in a multiplication problem? a. addends b. sum c. product d. factors Which is 6 x 70? a. 420 b. 480 c. 4,200 d. 4,800 Which is 900 x 7? a. 560 b. 630 c. 5,600 d. 6,300 Which is the value of n in the sentence n x 8,000 = 72,000? a. 8 b. 9 c. 80 d. 90

  2. There are 21 bottles of juice in a case. ABOUT how many bottles of juice are there in 30 cases? a. 700 b. 600 c. 900 d. 500 Find the product 372 and 3. a. 1,116 b. 375 c. 369 d. 124 Sam bought 24 dozen eggs. How many eggs did Sam buy? a. 278 b. 350 c. 288 d. 144 In the number sentence 25 x 37 = 9 __ 5, what is the missing digit in the product? a. 0 b. 2 c. 4 d. 5 Find the value of each expression. Follow the order of operations (simplify). 4 x (7 + 2) – 6 a. 24 b. 12 c. 30 d. 32 Which is an estimate of 4 x 67? a. 240 b. 280 c. 4,200 d. 4,800 Which is an estimated product for 5 x 813? a. 400 b. 480 c. 4,000 d. 4,800 How many zeros will there be in the product of 30 x 900? a. One b. Two c. Three d. Four Which is the product of 46 x 93? a. 139 b. 414 c. 4,278 d. 4,309 Katie pays $425 each month for her car payment. She has been paying for the car for 60 months. How much has she paid in all? a. $25,500 b. $20,470 c. $31,820 d. $25,000

  3. Answers 1. C 2. D 3. D 4. B 5. D 6. A 7. D 8. B 9. A 10. C 11. C 12. C 13. A 14. B 15. A 16. C 17. B 18. C