Download
predstavljamo magnifier lupa software n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Predstavljamo  Magnifier (LUPA) Software PowerPoint Presentation
Download Presentation
Predstavljamo  Magnifier (LUPA) Software

Predstavljamo  Magnifier (LUPA) Software

196 Vues Download Presentation
Télécharger la présentation

Predstavljamo  Magnifier (LUPA) Software

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Predstavljamo Magnifier (LUPA)Software

  2. Predstavljamo tri najbolja programa za povećanje (zumiranje) slike:

  3. 3. Magnifixer Magnifixer je približavajući pomoćni program BlackSun softvera. To je dodatak funkcijama pristupačnosti prozora. Ovaj zoom alat može se postaviti bilo gdje na desktopu, to vam omogućuje da povećate pogled na bilo koju poželjnu veličinu. Ovaj alat je vrlo koristan za one koji imaju problema sa svojim vidom i za one koji ne mogu pročitati sadržaj ekrana jasno. Aplikacija omogućuje da postavite brzinu osvježavanja ili ažuriranja frekvencije.

  4. Prednosti +: Mane -: • Besplatno -Ništa • Čist prikaz

  5. 2. Magnifier Jeste li ikada imali potrebu da bi vidjeli šta se događa na ekranu na razdaljini piksela? Tu dolazi Magnifier. Magnifier je jednostavan i lagan za korištenje, povećalo je uvijek pri ruci, kada je potrebno da bi ste vidjeli sve detalje.Povećalo ima sljedeće funkcije:

  6. - Totalno 100% besplatno!- Nema popup reklamama ili spyware- Jednostavan je za korištenje s bilo kojim drugim programom- Promjena veličine, povećanje površina- Automatsko skrivanje prozora, čime se povećava odabrana površine- Ostaje na vrhu i Smooth opcije prikaza- Podesiva zoom faktor- Prekrivanje mreže za brzo poravnavanje- Slika hvata s 10 sekundi kašnjenja

  7. 1. Magnifying Glass Pro Magnifying Glass Pro povećava područje desktopa za jednostavno pregledavanje. Ali, postoji mnogo načina na koje povećalo Pro radi. Na primjer, možete ga postaviti da povećava okolinu pokazivača miša. Možete čak i promijeniti veličinu područja koje je uvećana. Možete aktivirati ili deaktivirati povećalo klikom na ikonu ili pomoću jednog od mnogih hotkeys koje su dodijeljene aplikaciji.

  8. Povećanje se može pojaviti dvaput u istom uvećanom području, tako da možete vidjeti 2x uvećanja i 4x uvećanje istog predmet side-by-side. Postoji mnogo više funkcija koje čine ovu aplikaciju vrlo naprednim alatom za ljude s problemima vida. Sve u svemu, program je najpotpuniji ovog tipa. On nije besplatan, ali se definitivno dobija ono što se plaća.

  9. Prednosti +: Mane -: • Potpuno opremljen -Ništa • Jednostavan za upotrebu -Mozda cijena • Dobra pomoć • Čist interfejs • Brzina • Dobra hotkey podrška

  10. By Marjanovic Bojan 4. novembar 2010. III-1