1 / 7

Herstellen Problemen met Facebook Messenger oplossen

Ze zullen u helpen met eventuele fouten, profielinstellingen, bedrijfspagina's, reclame- en promotieactiviteiten met de Facebook Messenger-kwestie, Facebook. Ze hebben een getrainde technicus, die wordt vertrouwd door miljoenen mensen over de hele wereld. U wordt hierbij geholpen door Facebook Klantenservice Agent.<br><br>

Télécharger la présentation

Herstellen Problemen met Facebook Messenger oplossen

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. Content is provided to you AS IS for your information and personal use only. Download presentation by click this link. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server. During download, if you can't get a presentation, the file might be deleted by the publisher.

E N D

Presentation Transcript


  1. HerstellenProblemen met Facebook Messenger oplossen

  2. Wilt u de Facebook Messenger-app gebruiken en vraagt ​​u zich af hoe nuttig deze echt kan zijn? Zit je ergens vast tijdens het gebruik van de app en weet je niet hoe je verder moet? Hoewel een probleem met Facebook-messenger je helpt om alle berichten die je nodig hebt gemakkelijk te zien, kunnen er gevallen zijn waarin de app niet werkt zoals je zou willen. Dus, wat kunt u doen als de app niet goed werkt? Hier is een overzicht van de meest voorkomende problemen met Facebook Messenger oplossen bij het gebruik van Facebook, hoe u de problemen kunt oplossen. Over de Facebook Messenger Facebook Messenger is de nieuwste toevoeging aan smartphones. Nu kunnen mensen berichten verzenden onafhankelijk van de Facebook-app of Facebook-site. U kunt met Facebook Messenger berichten, foto's en video's naar de mensen in uw contactpersoon sturen. Sommige gebruikers ondervinden echter enkele problemen met het oplossen van Facebook Messenger.

  3. Kan geen berichten verzenden of ophalen Probeer je tevergeefs een bericht naar je vrienden te sturen? Stoor me niet. Zelfs het kan frustrerend zijn, vooral als er geen oplossing binnen handbereik is, kan de oplossing eenvoudig zijn. Zorg er allereerst voor dat de Messenger-app is bijgewerkt naar de meest recente versie. Open de Google Play Store, tik op het menutabblad en klik op de optie Mijn apps en games. In het gedeelte Geïnstalleerd kun je zien of de Messenger-app een van de apps is die nog moeten worden bijgewerkt. Zodra u het ziet, selecteert u het en drukt u op het tabblad Update. Probeer aan de andere kant de mobiele site. Andere gebruikers in uw regio ondervinden ook soortgelijke problemen als het gebruik van Facebook Messenger vastloopt.

  4. Facebook Messenger werkt niet meer Maar er zijn verschillende gevallen waarin de upgrade ook van invloed is op uw apps. Als u van plan bent om een ​​nieuwe app te installeren, vergeet dan niet om de vereisten met betrekking tot het apparaat en de versie van het besturingssysteem te controleren. Als het niet past, volg dan een rondleiding en kijk of een upgrade u kan helpen. Voor iOS-gebruikers is de Facebook Messenger-app een "must-have" als je het sociale medianetwerk van Facebook wilt gebruiken. Alle eerdere versies kunnen niet worden gebruikt om toegang te krijgen tot Messenger die niet meer werkt. Als je nog steeds problemen hebt met de Facebook-messenger, probeer dan de app te verwijderen en opnieuw op je apparaat te installeren. In de meeste gevallen werkt het prima. Maar gebruik deze methode net als de laatste methode. U kunt al uw gegevens van de app en van uw apparaat, gerelateerd aan Facebook, verliezen. Op de meeste apparaten kan de app worden verwijderd door twee seconden op het pictogram te drukken. Als het in jouw geval niet werkt, ga dan naar je apparaatmenu en verwijder de app.

  5. Nadat uw apparaat geen Facebook-app meer heeft, typt u in uw browser de Facebook-messenger-zin en veel websites die u kunt downloaden, worden weergegeven. Klik op een willekeurige en kies ervoor om de app op uw apparaat te downloaden. De beste manier is om het te vinden in de App Store, iTunes, waar u altijd de nieuwste versie voor deze app kunt vinden. Onthoud dat de nieuwste versie van Facebook Messenger iOS 7 of hoger vereist, minimaal iPhone 5. U krijgt een foutmelding Los deze fout op door uw software en computer bij te werken. Zorg ervoor dat je minimaal een Intel Core 2GHz of snellere processor gebruikt met 1GB RAM of meer. U kunt ook uw browser controleren. Als u een inbelnetwerk gebruikt, schakelt u de breedband ongeveer 500 kbps stroomafwaarts en stroomopwaarts Het bovenstaande zijn enkele algemene richtlijnen voor Facebook Messenger die niet meer werken met videochatproblemen. Ik heb geprobeerd de algemene problemen en hun mogelijke stapsgewijze richtlijnen voor het oplossen ervan te identificeren. Er zijn veel andere problemen die u kunt tegenkomen bij uw poging om te bellen of gebeld te worden. Als u zich realiseert dat u voor uitdagingen staat om deze op te lossen, neem dan gewoon contact met ons op. We zullen u zeker helpen erachter te komen wat de mogelijke oplossing voor uw probleem is.

  6. Alle berichten in Facebook Messenger zijn verdwenen: U vindt de verborgen berichten in uw archieven. Als je hebt geselecteerd dat een Messenger vastloopt om te worden gearchiveerd en niet verwijderd, staat je bericht zeker in Archief. U kunt gearchiveerde berichten sneller vinden als u de naam van uw vriend in het zoekvak typt. Een andere optie is om je hele archief te bekijken. Klik op het tabblad "Berichten" op "Meer" en selecteer "Gearchiveerd". Onthoud ook dat u alleen de Facebook Messenger-app kunt gebruiken voor het ontvangen en verzenden van berichten op iPhones. Gebruikers die hun Facebook-contacten op hun iOS-apparaat een bericht willen sturen, moeten de Facebook Messenger-app downloaden zonder discussie, punt uit. Dit is de echte waarheid, zelfs als je het leuk vindt of niet. Hoe dan ook, de Facebook Messenger-app werkt op alle apparaten met minimaal iOS 7.0 en stelt gebruikers in staat om berichten en andere functies zoals het delen van foto's of video's met hun Facebook-vrienden te sturen.

  7. Facebook Telefoonnummer+31-308081216 Ze zullen u helpen met eventuele fouten, profielinstellingen, bedrijfspagina's, reclame- en promotieactiviteiten met de Facebook Messenger-kwestie, Facebook. Ze hebben een getrainde technicus, die wordt vertrouwd door miljoenen mensen over de hele wereld. U wordt hierbij geholpen door Facebook Klantenservice Agent. Bron

More Related