Pass4sure JK0-022 Online Study - PowerPoint PPT Presentation

slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Pass4sure JK0-022 Online Study PowerPoint Presentation
Download Presentation
Pass4sure JK0-022 Online Study

play fullscreen
1 / 19
Pass4sure JK0-022 Online Study
355 Views
Download Presentation
pass4sureexam1
Download Presentation

Pass4sure JK0-022 Online Study

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. CompTIA CompTIA JK0-022 CompTIA Academic/E2C Security+ Study Guide http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

  2. Title and Content Layout Of CompTIA JK0-022 Pass4sure.. ▪ What is CompTIA JK0-022 Pass4sure.. ▪ Detailed of CompTIA JK0-022 Pass4sure.. ▪ Requirements to Achieve CompTIA JK0-022 Pass4sure… ▪ Benefits of CompTIA JK0-022 Pass4sure.. ▪ Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure.. http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

  3. What is CompTIA JK0-022 Pass4sure.. Qualifying as a JK0-022 CompTIA Academic/E2C Security+ certification is not an easy thing to achieve. However, We have made this easy through our CompTIA Academic/E2C Security+ JK0-022 PDF material with questions and answers developed by CompTIA Academic/E2C Security+ certified experts. Our material relevant to CompTIA Academic/E2C Security+ is regularly updated and reviewed with the passage of time , change of courses and feedback of customers we get. http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

  4. Detailed Of CompTIA JK0-022 Pass4sure.. Vendor CompTIA Certifications CompTIA Academic/E2C Security+ Exam Code JK0-022 Duration 120 minutes Total Questions 212 Q&As http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

  5. Requirements to Achieve CompTIA JK0-022 Pass4sure… It is highly necessary to keep complete coherence with the subject in order to build a prospective career by getting CompTIA Academic/E2C Security+ certification. In that case taking preparation through proper channel becomes extremely important. Our JK0-022 solution offers complete guidance following proper and successive steps to achieve desired results to the tests involved in this sector. Our module JK0-022 sample test materials would tremendously come in handy to infill confidence among aspiring JK0-022 candidates. You would definitely gain immensely from our related CompTIA Academic/E2C Security+ materials. http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

  6. Benefits of CompTIA JK0-022 Pass4sure.. 90 DAYS FREE JK0-022 Updates 30 DAYS Money Back Guarantee 50% Discount On Re-Order After 90 DAYS 24/7 Live Chat Support (Sales + Technical) JK0-022 CompTIA Academic/E2C Security+ Products Instant Downloads http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

  7. Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure.. Pass4sure CompTIAprovides you some Question Answer for your help to understand the exam. http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

  8. Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure.. Question: 1 Sara, the security administrator, must configure the corporate firewall to allow all public IP addresses on the internal interface of the firewall to be translated to one public IP address on the external interface of the same firewall. Which of the following should Sara configure? A. PAT B. NAP C. DNAT D. NAC Answer: A http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

  9. Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure.. Question: 2 Which of the following devices is MOST likely being used when processing the following? 1 PERMIT IP ANY ANYEQ 80 2 DENY IP ANY ANY A. Firewall B. NIPS C. Load balancer D. URL filter Answer: A http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

  10. Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure.. Question: 3 The security administrator at ABC company received the following log information from an external party: 10:45:01 EST, SRC 10.4.3.7:3056, DST 8.4.2.1:80, ALERT, Directory traversal 10:45:02 EST, SRC 10.4.3.7:3057, DST 8.4.2.1:80, ALERT, Account brute force 10:45:03 EST, SRC 10.4.3.7:3058, DST 8.4.2.1:80, ALERT, Port scan The external party is reporting attacks coming from abc-company.com. Which of the following is the reason the ABC company’s security administrator is unable to determine the origin of the attack? A. A NIDS was used in place of a NIPS. B. The log is not in UTC. C. The external party uses a firewall. D. ABC company uses PAT. Answer: D http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

  11. Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure.. Question: 4 Which of the following security devices can be replicated on a Linux based computer using IP tables to inspect and properly handle network based traffic? A. Sniffer B. Router C. Firewall D. Switch Answer: C http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

  12. Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure.. Question: 5 Which of the following firewall types inspects Ethernet traffic at the MOST levels of the OSI model? A. Packet Filter Firewall B. StatefulFirewall C. Proxy Firewall D. Application Firewall Answer: B http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

  13. Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure.. Question: 6 The Chief Information Security Officer (CISO) has mandated that all IT systems with credit card data be segregated from the main corporate network to prevent unauthorized access and that access to the IT systems should be logged. Which of the following would BEST meet the CISO’s requirements? A. Sniffers B. NIDS C. Firewalls D. Web proxies E. Layer 2 switches Answer: C http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

  14. Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure.. Question: 7 Which of the following network design elements allows for many internal devices to share one public IP address? A. DNAT B. PAT C. DNS D. DMZ Answer: B

  15. Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure.. Question: 8 Which of the following is a best practice when securing a switch from physical access? A. Disable unnecessary accounts B. Print baseline configuration C. Enable access lists D. Disable unused ports Answer: D http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

  16. Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure.. Question: 9 Which of the following devices would be MOST useful to ensure availability when there are a large number of requests to a certain website? A. Protocol analyzer B. Load balancer C. VPN concentrator D. Web security gateway Answer: B

  17. Question Answer of CompTIA JK0-022 Pass4sure.. Question: 10 Pete, the system administrator, wishes to monitor and limit users’ access to external websites. Which of the following would BEST address this? A. Block all traffic on port 80. B. Implement NIDS. C. Use server load balancers. D. Install a proxy server. Answer: D http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

  18. Why Pass4sure Is Better…? Full Money Back Guarantee 100% Latest pass4sure JK0-022 Dumps CompTIA JK0-022 Security+ Questions and Answers 6 Months CompTIA Exam Update CompTIA JK0-022 Pass4sure Passing Guarantee http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html

  19. Pass4sure CompTIA offered You.. Quality and Value 100% Guarantee to Pass Exam Answers Verified by Experts Based on Real Exam Scenarios 24/7 Customer Support on Mail and Live Chat 100% Lowest Price Guarantee http://www.pass4sureexam.co/JK0-022.html