Download
https www testpassport com ibm certified n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Passed C9020-667 with Testpassport PowerPoint Presentation
Download Presentation
Passed C9020-667 with Testpassport

Passed C9020-667 with Testpassport

22 Vues Download Presentation
Télécharger la présentation

Passed C9020-667 with Testpassport

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. https://www.testpassport.com/IBM-Certified-Specialist/C9020-667.asphttps://www.testpassport.com/IBM-Certified-Specialist/C9020-667.asp C9020-667 Exam Questions Full version: 169 Share IBM C9020-667 Exam Questions 1.Which characteristic of a customer's server defines the storage device that could be attached? A. Form factor B. Clock speed C. Memory size D. Operating system Answer: D 2.Which type of tape should an IBM sales specialist recommend to an enterprise customer? A. 3480 B. DLT C. LTO D. SLC Answer: C 3.What simplifies customer training requirements for storage management across multiple IBM enterprise offerings? A. Redbooks B. Storage GUIs C. DS Storage Manager D. Directed Maintenance Package Answer: B 4.Which product will allow a customer to aggregate, monitor, and recommend optimization for existing storage? A. SVC B. ESS C. IBM Spectrum Control D. IBM Spectrum Virtualize Answer: C 5.What is a customer with storage management constraints likely to inquire about? A. IBM Spectrum Control B. IBM Spectrum Protect C. IBM Spectrum Archive page 1 / 9

  2. https://www.testpassport.com/IBM-Certified-Specialist/C9020-667.asphttps://www.testpassport.com/IBM-Certified-Specialist/C9020-667.asp D. IBM Spectrum Accelerate Answer: A 6.Compared to other enterprise storage systems, which product has made the most changes to be energy efficient? A. V7000 with Unified B. XIV with 16Gb FICON C. V7000 with block only D. DS8870 with DC-UPS Answer: D 7.Which characteristic of a customer's server defines the storage device that could be attached? A. Form factor B. Clock speed C. Memory size D. Operating system Answer: D 8.Which type of tape should an IBM sales specialist recommend to an enterprise customer? A. 3480 B. DLT C. LTO D. SLC Answer: C 9.What simplifies customer training requirements for storage management across multiple IBM enterprise offerings? A. Redbooks B. Storage GUIs C. DS Storage Manager D. Directed Maintenance Package Answer: B 10.Which product will allow a customer to aggregate, monitor, and recommend optimization for existing storage? A. SVC B. ESS C. IBM Spectrum Control D. IBM Spectrum Virtualize Answer: C 11.What is a customer with storage management constraints likely to inquire about? A. IBM Spectrum Control B. IBM Spectrum Protect C. IBM Spectrum Archive page 2 / 9

  3. https://www.testpassport.com/IBM-Certified-Specialist/C9020-667.asphttps://www.testpassport.com/IBM-Certified-Specialist/C9020-667.asp D. IBM Spectrum Accelerate Answer: A 12.Compared to other enterprise storage systems, which product has made the most changes to be energy efficient? A. V7000 with Unified B. XIV with 16Gb FICON C. V7000 with block only D. DS8870 with DC-UPS Answer: D 13.Which key metric drives a customer's disaster recovery strategy? A. ROI B. RTO C. TCA D. TCO Answer: B 14.A mainframe customer wants to store petabytes of encrypted backups. The customer does not want to use physical tape any longer but does not wish to change any backup processes. Which solution should the sales person propose to the customer? A. TS7740 B. DS8000 C. ProtecTIER D. XIV Hot Encryption Answer: A 15.Which IBM product is applicable to a customer that has block storage sites in China, Japan, and Singapore, and needs to have them kept in sync for disaster recovery? A. XIV B. ESS C. DS8000 D. IBM Spectrum Virtualize Answer: C 16.A bank customer has two sites in Italy and France. One site uses IBM storage and the other uses a competitor. Which IBM solution is required for block storage when unifying the sites for disaster recovery? A. XIV B. ESS C. DS8000 D. IBM Spectrum Control Answer: D 17.Which concern should a sales specialist raise with a customer requesting 4TB drives to support an SAP environment? page 3 / 9

  4. https://www.testpassport.com/IBM-Certified-Specialist/C9020-667.asphttps://www.testpassport.com/IBM-Certified-Specialist/C9020-667.asp A. Higher maintenance costs B. More capacity than needed C. Higher power requirements D. Less performance than needed Answer: D 18.Which tool should a sales specialist use to verify that a proposed XIV solution will deliver the performance required by a customer's high transactional database applications? A. STAT Tool B. Disk Magic C. Batch Magic D. Capacity Magic Answer: B 19.How will the IBM FlashSystem help improve the performance for the customer's database application? A. It will improve latency. B. It will improve replication. C. It will improve throughput. D. It will improve deduplication. Answer: A 20.When considering a high availability solution to replicate data between locations, which information is most important to know? A. Peak reads B. Peak writes C. Average reads D. Average writes Answer: B 21.Which IBM solution will provide 400 TB of NFS storage? A. XIV B. DS8870 C. Storwize V7000 D. IBM Spectrum Scale Answer: D 22.Which IBM storage product should a sales specialist propose to a customer who wants to acquire an IBM z13 and storage for a z/OS 400 TB DB2 application? A. XIV B. DS8870 C. Storwize V7000 D. IBM Spectrum Scale Answer: B 23.Which tool should be used to understand the benefit of adding different tiers of disks to an page 4 / 9

  5. https://www.testpassport.com/IBM-Certified-Specialist/C9020-667.asphttps://www.testpassport.com/IBM-Certified-Specialist/C9020-667.asp existing Easy Tier storage pool on an existing DS8870? A. RMF B. STAT C. IOStats D. Perfmon Answer: B 24.Which tool should be used to predict response times and model performance for a DS8870? A. TCOnow! B. Disk Magic C. Batch Magic D. Capacity Magic Answer: B 25.Which tool does a sales specialist use to address customer concerns about performance? A. ROINow! B. TCONow! C. Disk Magic D. Capacity Magic Answer: C 26.Which tool should a sales specialist use to help a customer with budget planning for an upcoming storage refresh? A. TCONow! B. STAT Tool C. Disk Magic D. Capacity Magic Answer: A 27.What will the FlashSystem have the least impact on for a customer who is interested in an IBM FlashSystem solution to help with the performance of its existing database? A. High latency on reads B. Poorly written queries C. High throughput workloads D. High transactional workloads Answer: B 28.Which information is most useful to an IBM sales representative when narrowing choices of storage solutions? A. Budget B. Capacity C. Throughput D. Transactions Answer: A page 5 / 9

  6. https://www.testpassport.com/IBM-Certified-Specialist/C9020-667.asphttps://www.testpassport.com/IBM-Certified-Specialist/C9020-667.asp 29.A customer received proposals from IBM and other vendors, each of which have slightly different usable capacities. Each vendor used different methods to price disk drives as well as advanced features. The customer needs to determine how much each solution will cost over its lifetime. Which cost method of calculation helps make the proposals comparable? A. Cost per TB B. Price per IOPs C. Total Cost of Ownership D. Total Cost of Acquisition Answer: C 30.For which two purposes is a TCO calculation used? (Choose two.) A. To compare an IBM solution with a competitive solution B. To compare the warranty cost with the maintenance cost C. To compare an IBM solution versus an alternative IBM solution D. To calculate the projected downtime cost for the proposed solution E. To differentiate between OPEX and CAPEX for the proposed solution Answer: A,C' 31.For which purpose is an ROI calculation used? A. To measure the time until an investment is depreciated B. To measure the cost until leased equipment must be returned C. To measure the financial benefit of an investment over a given period D. To measure the overall OPEX and CAPEX of a project over a given period Answer: C 32.What are two key advantages of leasing storage equipment over buying storage equipment? (Choose two.) A. Leasing rates can be depreciated from tax debts. B. Leasing eliminates the risk of ownership for the client. C. Leasing ensures Business Continuity for leased equipment. D. Leasing provides the best discount for a Special Bid Offering. E. Leasing improves the alignment of project cost with project benefits. Answer: B,E 33.Which IBM Spectrum Virtualize concept should a sales specialist emphasize to a customer with resource constraints and 80% average storage utilization? A. Virtualization B. Compression C. Deduplication D. Block and file I/O Answer: B 34.An AIX customer has a TS3500 with eight drive frames and 32 TS1150 drives, is running out of space in the data center, and needs more capacity. What should a sales specialist recommend in this situation? page 6 / 9

  7. https://www.testpassport.com/IBM-Certified-Specialist/C9020-667.asphttps://www.testpassport.com/IBM-Certified-Specialist/C9020-667.asp A. Reduce the number of drives and free up slot capacity B. Add an additional eight TS1150 drives to increase capacity C. Add LTO high capacity drives and reduce the need for as many slots D. Replace some of the drive frames with storage frames for additional capacity Answer: D 35.Which virtual tape solution should be recommended for a z/OS mainframe environment? A. TS1150 B. TS3500 C. TS7620 D. TS7720 Answer: D 36.How much has spinning disk storage performance increased over the past ten years? A. 1.2x B. 1.5x C. 5x D. 10x Answer: A 37.What is a key difference on the warranty between IBM FlashSystem and many of its competitors? A. IBM provides coverage for flash modules for only one year. B. IBM provides on-site coverage for flash module replacement. C. IBM replaces the flash module if the IOPS are within IBM specification. D. IBM provides full coverage for flash modules during the length of the warranty. Answer: D 38.Which feature of the IBM storage portfolio can make the cost of IBM FlashSystem V840 competitive with the price of spinning disk? A. Easy Tier B. High IOPS C. Ultra Low Latency D. Real-time Compression Answer: D 39.Which storage solution allows a customer to dramatically increase performance while protecting investment in legacy storage? A. IBM XIV B. IBM DS8870 C. IBM Spectrum Protect D. IBM FlashSystem V840 Answer: D 40.A storage array proposal needs to include the use of SSD. The solution architect proposes XIV. page 7 / 9

  8. https://www.testpassport.com/IBM-Certified-Specialist/C9020-667.asphttps://www.testpassport.com/IBM-Certified-Specialist/C9020-667.asp How should the solution architect describe the XIV usage of SSD? A. SSDs are utilized as a secondary read cache. B. Performance improvements happen after a learning period. C. SSDs require the customer to define data placement policies. D. A separate tier of SSDs is implemented with automatic tiering. Answer: A 41.A customer is designing a disaster recovery solution including storage based replication. The customer wants to implement a new IBM Spectrum Virtualize to handle the replication but is concerned about WAN optimization. Which advantage of IBM Spectrum Virtualize will help with this concern? A. IBM SANSlide B. Global Mirror C. Two active links D. Replication Layer Answer: A 42.During a proposal for IBM FlashSystem, a customer asked which vendor was the 2013 worldwide market leader in flash storage. How should the sales specialist respond? A. IBM with 25% market share B. EMC with 45% market share C. Violin with 40% market share D. NetApp with 35% market share Answer: A Enjoy Discount on C9020-667 Full Version page 8 / 9

  9. https://www.testpassport.com/IBM-Certified-Specialist/C9020-667.asphttps://www.testpassport.com/IBM-Certified-Specialist/C9020-667.asp Use coupon code testpassport to enjoy 25% discount on all Testpassport products, such as Huawei, IBM, Microsoft, and others. page 9 / 9 Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)