Download
barbecue catering verrassend culinair n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Barbecue Catering PowerPoint Presentation
Download Presentation
Barbecue Catering

Barbecue Catering

95 Vues Download Presentation
Télécharger la présentation

Barbecue Catering

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Barbecue Catering Verrassend Culinair is een modern cateringbedrijf. Het biedt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van catering, die bruiloften, partijen, recepties, lunches, buffetten, BBQ en zakelijke evenementen omvat.

  2. About Us: • Gezamenlijk vormen we een goed geoliede organisatie om ook van uw feest een succes te maken! Als cateraar Verrassend & Culinair willen we u zoveel mogelijk ontzorgen. • Verrassend Culinair is een modern cateringbedrijf dat gevestigd is in Kampen en biedt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van catering van onder meer bruiloften, partijen, recepties, lunches, buffetten, BBQ en bedrijfsevenementen.

  3. diensten die wij leveren • Catering • Feest aan huis • Music & Entertainment • Catering voor uw bruiloft • Catering & Entertainment voor bedrijfsfeesten • Evenementen

  4. Catering Onze catering personeel of een gedeelte daarvan organisatie, zodat u een onvergetelijk feest kunnen vieren zonder de extra zorgen thuis. Geef ons een kans om u het beste dienen.

  5. Feest aan huis Als u wilt kleine gelegenheden te genieten thuis, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden volledige of gedeeltelijke organisatie, zodat u een onvergetelijk feest kunt vieren zonder de extra zorgen.

  6. Music & Entertainment Verrassend Culinair is een catering service bedrijf en regelt alles voor u van uw keuze, wat er op en rond een podium waaronder lichttechniek, geluidstechniek, entertainment, live acts en nog veel meer.

  7. Catering voor uw bruiloft Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Laat ons u en uw gasten te bedienen in een beste manier. Onze persoonlijke benadering en professionaliteit bieden wij u een bruiloft te onthouden

  8. verrassendculinair.nl Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 038-7600057 of mail ons op:info@verrassendculinair.nl Geef ons een kans om u te dienen. THANK YOU!