Download
mathsercise c n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Mathsercise-C PowerPoint Presentation
Download Presentation
Mathsercise-C

Mathsercise-C

0 Vues Download Presentation
Télécharger la présentation

Mathsercise-C

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Mathsercise-C Money Ready? Here we go!

  2. A class go on a visit by train. Each ticket costs £2.45 How much will 27 tickets cost? Question 2 2.45 Remember to replace the decimal point! 27 This type of question will probably be on a non-calculator paper. Don’t forget to add the 0, because you are now multiplying by 10! 1 7 1 5 3 3 4 9 0 0 1 Answer 6 6 5 1 1 = £66.15 Money

  3. A class go on a visit by train. Each ticket costs £2.45 How much will 27 tickets cost? ..or you can use the box method Question 2 40 5 200 20 800 100 4900 4000 280 35 1715 7 1400 Answer 6615 Remember to replace the decimal point! 1 Money = £66.15

  4. The weight of a box is 17.6kg. What is the weight of 38 boxes? Question 3 17.6 x 38 = 668.8kg Use either method from question 1 Answer 2 Money

  5. £1 = 1.47 euros An ipod costs 118 euros in Spain. The same ipod costs £79.50 in Birmingham. Which is the best value? Question 4 Convert the 118 Euros into pounds! Answer 118 ÷ 1.47 = £80.27 3 So Birmingham is cheaper! Money

  6. £1 = 2.15 Australian Dollars What is the value of Aus $800 in pounds? Start 800 ÷ 2.15 = £372.09 Answer 4 Money