SY0-401 2015 Papers Preparation - PowerPoint PPT Presentation

slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
SY0-401 2015 Papers Preparation PowerPoint Presentation
Download Presentation
SY0-401 2015 Papers Preparation

play fullscreen
1 / 24
SY0-401 2015 Papers Preparation
222 Views
Download Presentation
Exams4sure
Download Presentation

SY0-401 2015 Papers Preparation

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. SY0-401 CompTIA Security+ Certification Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  2. CompTIA CompTIA Security + certification is recognized as the industry internationally. Security + certifies that the information security professionals are knowledgeable and experienced in information security (at least 2 years). Training and safety certification preparation + can be completed online or at training centres worldwide. Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  3. Why Security+? • Approved by the Department of Defense United States to comply with an impact assessment of technical certification and management • Chosen by professional staff of Hitachi Information Systems (Japan) Prestariang Systems Sdn. Bhd. (Malaysia) and US government contractors such as CSC, General Dynamics and Northrop Grumman • Updated every three years and part of the continuing education program CompTIA CompTIA Security+ certification designates knowledgeable professionals in the field of security, one of the fastest-growing fields in IT. Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  4. Why Network+? • Recommended as first certified network professional •    Held for nearly half a million people in the world       Employment growth of 12% expected for Network and Computer Systems • Administrators (from 2012 to 2022, according to BLS • Networks certification recognized worldwide first vendor-neutral • ISO 17025 compliant       DoD Directive 8570.01-M meets US Network + is an ISO-17024 certification in compliance, the independent technology provider to check the certified person has the skills and knowledge necessary to play a central role in the construction, management and protection of critical assets is the data network. Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  5. Why CompTIA A+? • Required for Dell, Intel and Lenovo service technicians • Recognized by the United States Department of Defense • ANSI accredited certifier – 0731 • vendor neutral • Held by 900,000 professionals CompTIA A + certification is the starting point for a career in IT. The exams cover the maintenance of PCs, mobile devices, laptops, operating systems and printers. Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  6. What are you waiting for Exams4SureLeader in it Certification http://www.exams4sure.com/ The Sign Of Success Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  7. Exams4SureLeader in it Certification • Pass Any Exam in Just 24 Hours http://www.exams4sure.com/ Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  8. Why Choose Us Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  9. CompTIA Security+ Certification Exam Test Test CompTIA Security+ Certificationis not easy to pass. Before trying to take the exam, you must have a complete knowledge of this. If you want to become a Certified CompTIA Security+ Certification then you can get help from real test materials of Exams4sure for CompTIA Security+ Certification Exam. Here are some sample question. Exams4SureLeader in it Certification http://www.exams4sure.com/ • Pass Any Exam in Just 24 Hours Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  10. Question: 1 An achievement in providing worldwide Internet security was the signing of certificates associated with which of the following protocols? A. TCP/IP B. SSL C. SCP D. SSH Answer: B Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  11. Question: 2 A Chief Information Security Officer (CISO) wants to implement two-factor authentication within the company. Which of the following would fulfil the CISO’s requirements? A. Username and password B. Retina scan and fingerprint scan C. USB token and PIN D. Proximity badge and token Answer: C Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  12. Question: 3 Which of the following can a security administrator implement on mobile devices that will help prevent unwanted people from viewing the data if the device is left unattended? A. Screen lock B. Voice encryption C. GPS tracking D. Device encryption Answer: A Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  13. Question: 4 Which of the following would a security administrator implement in order to identify a problem between two systems that are not communicating properly? A. Protocol analyser B. Baseline report C. Risk assessment D. Vulnerability scan Answer: A Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  14. Question: 5 Which of the following can result in significant administrative overhead from incorrect reporting? A. Job rotation B. Acceptable usage policies C. False positives D. Mandatory vacations Answer: C Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  15. Question: 6 A security administrator wants to perform routine tests on the network during working hours when certain applications are being accessed by the most people. Which of the following would allow the security administrator to test the lack of security controls for those applications with the least impact to the system? A. Penetration test B. Vulnerability scan C. Load testing D. Port scanner Answer: B Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  16. Question: 7 Which of the following risk concepts requires an organization to determine the number of failures per year? A. SLE B. ALE C. MTBF D. Quantitative analysis Answer: B Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  17. Question: 8 Please be aware that if you do not accept these terms you will not be allowed to take this CompTIA exam and you will forfeit the fee paid. A. RETURN TO EXAM B. EXIT EXAM Answer: A Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  18. Question: 9 Three of the primary security control types that can be implemented are. A. Supervisory, subordinate, and peer. B. Personal, procedural, and legal. C. Operational, technical, and management D. Mandatory, discretionary, and permanent Answer: C Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  19. Question: 10 The helpdesk reports increased calls from clients reporting spikes in malware infections on their systems. Which of the following phases of incident response is MOST appropriate as a FIRST response? A. Recovery B. Follow-up C. Validation D. Identification E. Eradication F. Containment Answer: D Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  20. CompTIA Security+ Certification Get complete 1036Questions and Answers fromhttp://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html • You can going to get same questions in your CompTIA Security+ Certification • exam. By The Help of. Exams4SureLeader in it Certification The Sign Of Success http://www.exams4sure.com/ Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  21. What are you waiting for Exams4SureLeader in it Certification The Sign Of Success http://www.exams4sure.com/ Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  22. Exams4SureLeader in it Certification http://www.exams4sure.com/ Get your money back if you fail in exam • 100% Exam Passing Guarantee With Money Back Assurance Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html

  23. CompTIA Security+ Certification • Pass Any exam any time By The Help Of Exams4SureLeader in it Certification http://www.exams4sure.com/ Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html The Sign Of Success

  24. Pass Any Exam By The Help Of Exams4sure Study Material Pass CompTIA Security+ Certification Exam By The Help Of Exams4Sure Get Complete File From http://www.exams4sure.com/CompTIA/SY0-401-practice-exam-dumps.html