SlideServe
Menu
Préférences
© SlideServe · v2026

Kitchen Basics Jeopardy

carmelita-aguilar avatar
26 diapositives · 507 Views · Nov 27, 2014

Equivalent Measures. Recipe Conversion. Kitchen Basics Jeopardy. Sanitation. Equipment. Mix it up. 100. 100. 100. 100. 100. 200. 200. 200. 200. 200. 300. 300. 300. 300. 300. 400. 400. 400. 400. 400. 500. 500. 500. 500. 500. 600. 800. 600. 600. 600. 600. 700.

Kitchen Basics Jeopardy - slide 1
01 / 26Kitchen Basics Jeopardy
1 / 17

Télécharger la présentation

Kitchen Basics Jeopardy
Une image / un lien ci-dessous est fourni (tel quel) pour télécharger la présentation

Politique de téléchargement : le contenu du site vous est fourni TEL QUEL pour votre information et votre usage personnel ; il ne peut être vendu, concédé sous licence ni partagé sur d’autres sites sans l’accord de son auteur.Le contenu vous est fourni TEL QUEL, pour votre information et votre usage personnel uniquement. Téléchargez la présentation en cliquant sur ce lien. Lors du téléchargement, si vous ne parvenez pas à télécharger une présentation, l’éditeur a peut-être supprimé le fichier de son serveur.Pendant le téléchargement, si vous ne parvenez pas à obtenir une présentation, le fichier a peut-être été supprimé par l’éditeur.

F I N

Plus de contenu associé

Transcription de la présentation
  1. Equivalent Measures Recipe Conversion Kitchen Basics Jeopardy Sanitation Equipment Mix it up 100 100 100 100 100 200 200 200 200 200 300 300 300 300 300 400 400 400 400 400 500 500 500 500 500 600 800 600 600 600 600 700 700 800 700 700 800 700 800 800

  2. Recipe Conversion-100 • Answer: ¼ cup tripled • Question: What is ¾ cup?

  3. Recipe Conversion-200 • Answer: ½ cup reduced by half. • Question: What is ¼ cup?

  4. Recipe Conversion-300 • Answer: 1/3 cup doubled. • Question: What is 2/3 cup?

  5. Recipe Conversion-400 • Answer: 1 Tablespoon reduced by half. • Question: What is 1 ½ teaspoons?

  6. Recipe Conversion-500 • Answer: ¾ cup reduced by half? • Question: What is 6 Tablespoons/ 3 oz.?

  7. Sanitation-100 • Answer : A disease transmitted by food • Question: What is a Foodborne Illness?

  8. Sanitation-200 • Answer: Transferring of harmful bacteria from one food to another. • Question: What is Cross Contamination?

  9. Sanitation-300 • Answer: A more sanitary choice than a sponge when doing dishes. • Question: What is a dish rag/cloth?

  10. Sanitation-400 • Answer: A substance that may be harmful that has accidentally gotten into food. • Question: What is a contaminant?

  11. Sanitation-500 • Answer: The Temperature Danger Zone. • Question: What is the temperature range from 40-140° F, at which bacteria reproduces most rapidly?

  12. Equivalent Measures-100 • Answer: The equivalent to 1 cup. • Question: What is 16 T./ 8 oz./ ½ pint?

  13. Equivalent Measures-200 • Answer: The equivalent to 1 Tablespoon. • Question: What is 3 tsp./ ½ oz./ 1/16 cup?

  14. Equal Measures-300 • Answer: The equivalent to 1 gallon. • Question: What is 16 cups/4 qts./ 8 pts./128 oz ?

  15. Equivalent Measures-400 • Answer: The equivalent to 1 quart. • Question: What is 2 pints/ 4 cups/ 32 oz.?

  16. Equivalent Measures-500 • Answer: The equivalent to ¾ cup. • Question: What is 12 T./ 6 oz.?

  17. Equipment-100 • Answer: This piece of equipment: • Question: What is a double boiler?

  18. Equipment-200 • Answer: This baking pan: • Question: What is a tube pan?

  19. Equipment-300 • Answer: A pastry blender. • Question: What is the tool used to “cut-in” fat into flour?

  20. Equipment-400 • Answer: The tool used to scrape bowls and fold one ingredient into another. • Question: What is a rubber scraper?

  21. Equipment-500 • Answer: The cake named for this pan it is cooked in: • Question: What is a jelly roll?

  22. Mix it Up-100 • Answer: an abbreviation for tablespoon. • Question: What is T. or Tbsp.?

  23. Mix it Up-200 • Answer: Another name for a peeler. • Question: What is a parer?

  24. Mix it Up-300 • Answer: the stand mixer attachment used to prepare cookie dough. • Question: What is a paddle attachment?

  25. Mix it Up-400 • Answer: Leavening agents. • Question: What are yeast, baking soda, and baking powder?

  26. Mix it Up-500 • Answer: Foods high in protein, low in acidity, and high in moisture. • Question: What are Potentially Hazardous Foods?