html5-img
1 / 10

Bora Bora

Petrece un Paste minunat in. Bora Bora. Pret : 1720 €/ persoana. Insula Bora Bora este așezată la 225 km nord-vest de Tahi ti , are 6,5 km lungime și 4 km lățime. Insula aparține colectivității de peste mări franceze, Polinezia franceză.

chuck
Télécharger la présentation

Bora Bora

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. Content is provided to you AS IS for your information and personal use only. Download presentation by click this link. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server. During download, if you can't get a presentation, the file might be deleted by the publisher.

E N D

Presentation Transcript


  1. Petrece un Paste minunat in Bora Bora Pret: 1720 €/ persoana

  2. Insula Bora Bora este așezată la 225 km nord-vest de Tahiti, are 6,5 km lungime și 4 km lățime. Insula aparține colectivității de peste mărifranceze, Polinezia franceză. Formată în urma unor erupții la nivelul fundului oceaniccare au forțat lava să treacă de suprafața oceanului, cândva se înălța cam la 1200 m deasupra apei și la 5400 m sub apă. După stingerea vulcanului, lava nu a mai putut să contribuie la crearea insulei, așa că Bora Bora a rămas în seama forțelor de eroziune.

  3. ST. REGIS RESORT BORA BORA5* Localizare: pe prorpia insula, hotelulu St. Regis este o splendoare a elegantei si a luxului in zona Pacificului Facilitati hotel: restaurante, baruri,zona mare cu maxim de oferte de spaMIriMIri, piscine, bar la piscina, laguna privata, terenuri de tennis, sporturi de apa, pescuit, jet ski, kayak, canoe, inchiriere biciclete, club pentru copii, sala de banchete si mini conferinte cu 100 locuri Facilitati vile: toate camerele sunt de tipul suite; o suita poate primi intre 2 si 8 persoane, in functie de tipul cazarii rezervate;telefon in camere si baie, halate si papuci de baie, telefon, Tv cu ecran plasma, DVD, CD player, expresor, acces internet, A/C individual, minibar, safe, uscator de par. Fiecare tip de vila are particularitati in functie de standardul de confort si eleganta. Vila pe plaja: acces direct la plaja cu nisip fin; dormitor si living, gradina si piscina privata. Vila deluxe pe apa: cele mai mari vile pe apa din Pacific; decorate in lemn si marmura; terasa privata. Vila premier pe apa – terasa cu Jacuzzi, ponton privat. Super Royal vila – 3 pavilioane separate in jurul unei piscine private; 3 dormitoare, 2 living bucatarie si sufragerie cu terasa; camera de spa, sauna, baie turceasca, Jacuzzi; o gradina tropicala inconjoara plaja excluiv dedicate acelei vile de superlux.

  4. Activitati – Program (nu este obligatoriu) • Ziua 1 – Plecare de la aeroportul din Bucuresti la ora 10:00 • Ziua 2 - Turulinsulei • Ziua 3 - VIZITAREA "MARAES" urilor polineziene • Ziua 4 - PARASAILING si PESCUIT DE ADANCIME • Ziua 5 - Petrecereaprimeizile de Paste alaturi de toatepersoanelecazate la hotel peplaja, ziuaincheindu-se cu un focimens de tabarasi cu dans • Ziua 6 – SUBMARIN si BARCA CU FUNDUL DE STICLA • Ziua 7 – AQUA SAFARI siLAGOONARIUM (INOT CU RECHINII SI PISCILE DE MARE ) • Ziua 8 – Plecarea de la hotel la ora 12:00

  5. 1. TURUL INSULEI BORA BORA Turul insulei poate fi facutpe jos - 32 km - daca va perimiteconditia fizica. Turul insulei cu vapor, yacht, cataraman sau piroga. Croaziera cu cina romantica la apus de soare:60 euro/pers Turul insulei cu 4x4: 1/2 zi: 70 euro/pers Se viziteaza tunurile americane si o ferma de perle. 2. VIZITAREA "MARAES" urilor polineziene Maraeinseamna un loc sacru, din perioada precrestina, de forma patrata, imprejmuita cu un gard de piatra sau lemn, intalnit in toata Polinezia. Siturile arheologice au fost puse in valoare si incluse in patrimoniul cultural si, desigur, in traseele turistice. Cele mai impresionante Maraes sunt in Raiatea, Huahine si Tahiti.

  6. 3. PARASAILING BORA BORA Ca safaci parasailing  nu trebuisastiti ski peapa. Trebuiesa nu va fie frica ca savaputetibucura de privelisteaminunata a insuleisi a lagunei, o simfonie de culorisuperbe de albastrusiverde. Un zbordureazaintre 15-20 minute, darmerita. Parasailing se poate face de la 1 martie la sfarsit de octombrie. 4. PESCUIT DE ADANCIME BORA BORA Pescuitul de adnacime se realizeazainafararecifului. vetiaveaocaziasapescuitbaracude, mahi-mahi, bonito, tuna galben, si, uneori, merlin. Echipamentul de pescuit se poateinchiria la fatalocului. Orar: dimineata- in fiecarezi cu exceptia 1 ianuariesi 1 mai - 60 euro/pers

  7. 5. SUBMARIN Excursieminunata cu submarinul la 30 m adancime, pentru o vederepanoramica a recifelorsi a vietii marine. Pentrucei care nu indraznescsainaote in Lagoonarium, scufundarea cu submarinulvafi o fantasticaaventura, sigurasifaratemerea ca rechinul din fataarputeasafaca un gest "necugetat" Program "Advneture" 45 minute: 100 euro/pers 6. BARCA CU FUNDUL DE STICLA Excursia cu barca cu fundul de sticla se face numai in interiorullaguneisinumai de dimineata. Dureaza 1 1/2 h - 20euro/pers

  8. 7. AQUA SAFARI BORA BORA Explorarealumiisubacvatice cu un tur de snorkeling  cu ghid. Copii au accesnumaipestevarsta de 8 ani -40euro/pers 8. LAGOONARIUM BORA BORA(INOT CU RECHINII SI PISCILE DE MARE ) Lagoonarium-uleste un parcacvatic exterior, cu pesticaptivi. Vizitavaoferaocaziasainteractionati cu pestiimariniaizonei. Cu un snorkel si o mascasuntetipregatitisasocializati cu creaturilenecunsocute. Nimic nu estelasat la voiaintamplariisi un ghidprofesionitvavaindrumacesi cum safaceti ca sa nu fitiatacati de rechini, sauintepati de pisici. Printrecelemaiciudateintalnirivorficele cu: o broascatestoasa,  rechini, pisci de mare. Este o experinetagreu de uitat. Intanirea cu rechinii se poatenumi o intalnire de gradul I, de adrenalina.

  9. F.E.Amazing-TravelS.R.L.vaureaza Distractieplacuta!

More Related