SlideServe
Menu
Préférences
© SlideServe · v2026

COBIT 5 Foundation COBIT 5 Exam Questions

examquestionsonline avatar
11 diapositives · 191 Views · Oct 29, 2020

PassQuestion ensures the quality and value of COBIT 5 Foundation COBIT 5 Exam Questions to ensure you pass the exam successfully in your first studying.

COBIT 5 Foundation COBIT 5 Exam Questions - slide 1
01 / 11COBIT 5 Foundation COBIT 5 Exam Questions
1 / 17

Télécharger la présentation

COBIT 5 Foundation COBIT 5 Exam Questions
Une image / un lien ci-dessous est fourni (tel quel) pour télécharger la présentation

Politique de téléchargement : le contenu du site vous est fourni TEL QUEL pour votre information et votre usage personnel ; il ne peut être vendu, concédé sous licence ni partagé sur d’autres sites sans l’accord de son auteur.Le contenu vous est fourni TEL QUEL, pour votre information et votre usage personnel uniquement. Téléchargez la présentation en cliquant sur ce lien. Lors du téléchargement, si vous ne parvenez pas à télécharger une présentation, l’éditeur a peut-être supprimé le fichier de son serveur.Pendant le téléchargement, si vous ne parvenez pas à obtenir une présentation, le fichier a peut-être été supprimé par l’éditeur.

F I N

Plus de contenu associé

Transcription de la présentation
  1. ISACA COBIT 5 Real ISACA COBIT 5 Real Questions Questions COBIT® 5 Foundation https://www.passquestion.com/cobit-5.html https://www.passquestion.com/cobit-5.html

  2. Download PassQuestion ISACA COBIT 5 exam questions to pass your exam successfully Sample Questions 1 Which principle is key for the governance and management of enterprise IT? A. Managing IT Operations B. Insure Resource Optimization C. Enabling a Holistic Approach D. Managing Information Answer: C

  3. Download PassQuestion ISACA COBIT 5 exam questions to pass your exam successfully Sample Questions 2 What percentage represents F - full achievement of an attribute in an assessed process, as defined by the COBIT 5 assessment approach? A. 100% B. 85% to 100% C. 75% to 100% D. On average 85 % Answer: B

  4. Download PassQuestion ISACA COBIT 5 exam questions to pass your exam successfully Sample Questions 3 Identify the missing word in the following sentence. The definition of (?) is a collection of practices influenced by the enterprise's policies and procedures that takes input from a number of sources, manipulates the inputs and produces outputs. A. Principles B. Intrinsic goals C. Enterprise goals D. Processes Answer: D

  5. Download PassQuestion ISACA COBIT 5 exam questions to pass your exam successfully Sample Questions 4 Which factor may indicate a need for the improved governance of enterprise IT? A. Tailoring COBIT and other supporting good practices and standards to Tit the unique context of the enterprise is required B. Significant incidents related to IT risk, such as data loss or project failure, have been experienced C. A focus on quick wins and prioritizing the most beneficial improvements that are #a»»e*l lo implement is needed D. Key program roles and responsibilities should be defined and assigned Answer: B

  6. Download PassQuestion ISACA COBIT 5 exam questions to pass your exam successfully Sample Questions 5 Which statement describes the difference between specific and generic work products? A. Specific work products are defined at each capability level, generic work products are defined on an organizational level B. Specific work products are associated with the IT-related goals, generic work products are associated with the higher level enterprise goals C. Specific work products are defined for each process, generic work products are defined for all generic processes from capability level 2 to 5 D. Specific work products define the objectives at activity level, generic work products define the level objectives of a process Answer: D

  7. Download PassQuestion ISACA COBIT 5 exam questions to pass your exam successfully Sample Questions 6 Which process domain is the MOST suitable for skills such as Project management and Capacity management? A. Monitor, Evaluate and Assess (MEA) B. Deliver, Service and Support (DSS) C. Build, Acquire and implement (BAI) D. Align, Plan and Organize (APO) Answer: C

  8. Download PassQuestion ISACA COBIT 5 exam questions to pass your exam successfully Sample Questions 7 Identify the missing word in the following sentence. Governance is about [?] and deciding amongst different stakeholders" value interests. A. Transforming B. Selecting C. Supporting D. Negotiating Answer: D

  9. Download PassQuestion ISACA COBIT 5 exam questions to pass your exam successfully Sample Questions 8 At what level are Inputs and Outputs defined? A. Process B. Management practice C. Activity D. Detailed Activity Answer: A

  10. Download PassQuestion ISACA COBIT 5 exam questions to pass your exam successfully Sample Questions 9 Which practice would NOT help to encourage desired behavior in an enterprise? A. Introducing a bonus scheme B. Communicating enforcement of policies C. Appointing business champions D. Publishing Escalation procedures Answer: D

  11. Download PassQuestion ISACA COBIT 5 exam questions to pass your exam successfully Sample Questions 10 Which item describes a key component of a Governance System? A. Setting the Governance Framework B. Identifying responsibilities for governance C. Ensuring compliance with regulations D. Optimization of IT assets, resources and capabilities Answer: A