Download
newsletter decembrie 2012 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
NEWSLETTER DECEMBRIE 2012 PowerPoint Presentation
Download Presentation
NEWSLETTER DECEMBRIE 2012

NEWSLETTER DECEMBRIE 2012

121 Vues Download Presentation
Télécharger la présentation

NEWSLETTER DECEMBRIE 2012

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. SCOALA GIMNAZIALA NR.62 BUCURESTI, SECTOR 2 NEWSLETTERDECEMBRIE 2012 COMENIUS MULTILATERAL PROJECT: “HAVING CULTURE AS A KITE, WE TRAVEL EUROPEAN SKIES” Coordonator proiect , prof. PETRUTA NICOLETA MOCAN

 2. Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilorpe care le contine.

 3. PARTENERI Dimotiko Scholeio Mathiati, - Cipru Kose-Uuemõisa Lasteaed-Kool, - Estonia Istituto Comprensivo "Rocco Montano", - Italia Dimotiko Scholeio Ormylias, - Grecia Szkola Podstawowa w Sobolach, - Polonia Scoala Gimnaziala Nr.62, - Romania

 4. DECEMBRIE 2012 • ACTIVITATI COMENIUS • 1. VIDEO CONFERINTE • 2. CONFECTIONAREA DE FELICITARI SI PODOABE DE CRACIUN • 3.SARBATORI TRADITIONALE DE CRACIUN SI ANUL NOU

 5. VIDEO CONFERINTE1. ROMANIA - ESTONIA • In ziua de 6 decembrie 2012,elevii claselor Pregatitoare B, a IV-a B si a VII-C au avut o video conferinta cu ceilalti colegi ai lor de la scoala partenera Kose-Uuemõisa Lasteaed-Kool, - Estonia. Elevii clasei pregatitoare B au dansat “Alunelul”, iar elevii clasei a IV-a B au cantat cateva cantece populare pentru colegii lor din Estonia.

 6. Elevii din Estonia au cantat si ei pentru colegii lor de la Scoala Gimnaziala Nr.62. Ei ne-au oferit cea mai frumoasa surpriza: imagini din curtea scolii lor plina de zapada.Ningea in momentul in care camera web a fost comutata spre fereastra.

 7. CONFECTIONAREA DE FELICITARI SI PODOABE DE CRACIUN • In ziua de 5.XII.2012, elevii clasei I B au confectionat podoabe pentru pomul de Craciun sub indrumarea doamnei invatatoare Mariana Popa. Prin lipire, decupare si impletire elevii au reusit sa impodobeasca bradul din clasa lor.

 8. In ziua de Mos Nicolaie, 6 decembrie 2012, elevii clasei a III-a A, sub conducerea doamnei Nicolescu Angelica, au confectionat felicitari de Craciun.Ce a iesit, vedeti in fotografiile urmatoare.

 9. In ziua de Mos Nicolaie, 6 decembrie 2012, elevii clasei a II-a B , sub conducerea doamnei Todoran Simona au confectionat , la randul lor,felicitari de Craciun. Feleicitarile au avut forma de … OM DE ZAPADA, omul de zapada al proiectului Comenius, cum l-au numit copiii si doamna invatatoare.

 10. 3.SARBATORI TRADITIONALE DE CRACIUN SI ANUL NOU • In ziua de 12 decembrie 2012, eleviaiclaselorgimnaziale, au prezentat o piesa de teatru“Irodsimagii”. Pisesa de teatru a fostprezenata in biserica de lagascoalanoastra.Aufostprezentemaimultescoli din sector, parintiaielevilordarsialtimembriaicomunitatii locale, care au aflatastfelmaimultedespreproiectulnostru Comenius. Un jurnalist de la ziarul “Lumina” a scriis un articoldespreaceastaactiune.

 11. In ziua de 19 decembrie, elevi ai claselor a IV-a B , a VII-a A si a VII-a C au adus traditiile stramosesti de Anul Nou in fata colegilor si profesorilor scolii.

 12. In ziua de 20 decembrie a fost randul elevilor de la clasa a III-a A si a doamnei lor invatatoare, Angelica Nicolescu sa prezinte intr-un program artistic traditiilt de Craciun.

 13. Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilorpe care le contine.