1 / 7

11 Gemeenschappelijke fiscale Planning fouten - bp holdings

http://news.bpholdingsmngt.de/11-common-tax-planning-mistakes/ Met een aantal Fundamentele Kennis in planning, kun I Eenvoudige Stappen om kostbare belasting you fouten voorkomen. Fouten aangehaald door of BP bedrijven Fiscaal Management hieronder you vermijden zal u bespaart geld. 1) of Negeren in alternative minimum belasting (AMT) AMT Het is een dat aparte inkomstenbelasting systeem is set zijn eigen Regels van. Eigenlijk I hebt you Vinden uw tax Factuur Manieren twee ... into hoger bedrag you betalen. wereld van In the AMT, zijn vele waardevolle inhoudingen niet toegestaan ​​puts inbegrip van voor aftrek Staats-en lokale belastingen, belastingen van het Bezit, licentierechten auto, home equity bepaalde lening annuity is betaald die, een deel van uw Medische kosten in diverse Meest gespecificeerde inhoudingen (zoals inkomstenbelasting Voorbereiding honoraria in bedrijfsuitgaven werknemer). • Als een deel van uw aanzienlijk diverse gespecificeerde inhoudingen gebeurt personeelskosten, bent u die niet worden vergoed, neem Contact op uw werkgever om puts you zien als rechtstreeks u kan worden voor uw kosten vergoed. • Hernoem 't veronderstellen dat het is best Altijd om vooraf betalen van uw uw belastingen staat of belastingen Bezit van het voor het van het jaar einde. U aan als onderworpen AMT bent, is geen van deze kosten aftrekbaar. 2) Negeren recht belastingaftrek? Charitatieve Bijdragen in overweging you nemen. U denkt misschien niet aan u die of kleding liefdadigheid geven zijn of moeite waard veel, maar het gebruik van overweeg waardering software in zien hoeveel items bij het ​​voor eigenlijk verkopen bepalen van hoeveel you beweren. U kunt worden verrast. Op hetzelfde time rekening st naked wet mee dat u wat kan om het niet even aftrekken zegt tenzij of kleren in goede zijn conditie of beter.? Ook, houd spoor van contante uitgaven terwijl u het goed voor een werken doel oploopt - of kosten u voor een van postzegels mailing Fondsenwerving, bijvoorbe

Télécharger la présentation

11 Gemeenschappelijke fiscale Planning fouten - bp holdings

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. Content is provided to you AS IS for your information and personal use only. Download presentation by click this link. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server. During download, if you can't get a presentation, the file might be deleted by the publisher.

E N D

Presentation Transcript


  1. Gemeenscha-ppelijke fiscale Planning fouten 1 1

  2. Met een aantal fundamentele kennis en planning, kun je eenvoudige stappen om kostbare belasting fouten te voorkomen. De fouten aangehaald door de BP bedrijven fiscaal Management hieronder te vermijden zal bespaart u geld. 1) Negeren de alternatieve Minimum belasting (AMT) Het AMT is dat een aparte inkomstenbelasting systeem met zijn eigen set van regels. Eigenlijk, je hebt te vinden uw fiscale factuur twee manieren... en de hoger bedrag te betalen. In de wereld van de AMT, zijn vele waardevolle inhoudingen niet toegestaan, met inbegrip van de aftrek voor staats- en lokale belastingen, belastingen van het bezit, auto licentierechten, bepaalde home equity lening rente die is betaald, een deel van uw medische kosten en meest diverse gespecificeerde inhoudingen (zoals inkomstenbelasting voorbereiding honoraria en bedrijfsuitgaven werknemer). •Als een aanzienlijk deel van uw diverse gespecificeerde inhoudingen gebeurt personeelskosten, die u bent niet vergoed worden, neem contact op met uw werkgever om te zien als u rechtstreeks voor uw kosten kan worden vergoed. •Hernoem 't veronderstellen dat het is altijd best om vooraf betalen van uw belastingen staat of uw belastingen van het bezit vóór het einde van het jaar. Als u onderworpen aan de AMT bent, is geen van deze kosten aftrekbaar.

  3. 2) Negeren recht belastingaftrekCharitatieve bijdragen in overweging te nemen. U denkt misschien niet de kleding die u aan liefdadigheid geven zijn de moeite waard veel, maar overweeg het gebruik van waardering software en zien hoeveel items eigenlijk verkopen voor bij het bepalen van hoeveel te beweren. U kunt worden verrast. Op hetzelfde moment, er rekening mee dat de wet nu u om het even wat kan niet aftrekken zegt tenzij de kleren in goede zijn conditie of beter.Ook, houd spoor van contante uitgaven u terwijl het werken voor een goed doel oploopt — de kosten van postzegels u voor een mailing fondsenwerving, bijvoorbeeld, of de kosten van ingrediënten voor de menselijke voeding kopen voorbereid op een kerk gaarkeuken. Voeg de kosten toe aan uw contante bijdragen als toting omhoog uw aftrek.aSommige belastingbetalers die uit het werk van hun huizen sturen duidelijk van de woon-werkverkeer aftrek angst dat dergelijke afschrijvingen plant een rode vlag op hun terugkeer, bedelen voor een audit. Dat is dom. Als u rechtmatig deze inhoudingen verdient, ze beweren.3) Niet goed voor beleggingsfondsen Dividend herinvesteringenElke keer dat u dividenden herinvesteren, koopt u extra aandelen in het Fonds. Zorg ervoor dat de kosten van deze aandelen aan uw fiscale basis toevoegen wanneer u uw belastbare winst van een verkoop berekenen. Anders, u teveel betaalt de IRS. Als uw fonds tracks de gemiddelde basis van aandelen voor u, worden het geherinvesteerde dividenden automatisch opgenomen in de berekening; anders is het aan jou.

  4. 4) Niet-Track jaar tot jaar overdracht Items Als je staat en lokale belastingen betaald wanneer u uw belastingaangifte 2006 staat in 2007 ingediend, vergeet niet om dat bedrag in uw 2007 staat en lokale belastingbetalingen. Bovendien, als je had kapitaalverliezen in een voorafgaande jaar meer dan de limiet van 3.000 dollar jaarlijkse aftrek, moet u de ongebruikte verliezen over te dragen aan uw aangifte inkomstenbelasting 2007. Hetzelfde geldt voor eventuele charitatieve bijdragen die kon niet u in een voorgaande jaar vanwege beperkingen op dergelijke afschrijvingen aftrekken. Laat niet dergelijke overdrachten verdwalen in de shuffle. 5) Niet van de naam (of de verkeerde naamgeving) aan uw pensioenplan begunstigde Als je, uw IRA sterft 401 (k), of andere gekwalificeerde afboekingsrekening plan geeft aan degene die u hebt ingesteld als de begunstigde. In veel gevallen, die uw echtgenoot worden zal. Maar als u geen begunstigde aanwijzen, het geld kan gaan naar uw goed. Als dat gebeurt, zijn uw erfgenamen moet schoon uit de account over een periode van vijf jaar in plaats van over hun levensverwachting, die sterk versnelt de belastingen die zij te danken hebben. En naamgeving uw kleinkinderen als begunstigden kan leiden tot de overdrachtsbelasting generatie overslaan als het bedrag in de afboekingsrekening erg groot is.

  5. 6) Niet het maximaliseren van uw 401 (k) bijdragen Bedragen draagt u bij aan uw werkgever 401 (k) plan niet alleen verminderen uw belastbaar inkomen dollar voor dollar, zij ook groeien belasting uitgesteld totdat u te trekken in uw gouden jaren. Dat is een mooie tax shelter. En als uw werkgever overeenkomt met bijdragen, zoals de eerste drie procent van de betaal je in, bent u mist op gratis geld als je niet deelnemen. Als u kiest een Roth 401 (k), max out op bijdragen, ook als je kunt veroorloven. Hoewel je niet een upfront belastingvoordeel voor uw bijdragen met de versie Roth, kunnen uitbetalingen in pensioen op basis van uw bijdragen en inkomsten op hen belastingvrij. 7) Ontbreekt driemaandelijkse schatting belastingbetalingen Sommige belastingbetalers die de mogelijkheid hebben om hun geschatte belastingen hetzij per kwartaal betalen niet de tijd om te doen of liever te wachten om hun belastingen betalen totdat ze hun inkomstenbelasting bestand kunt vinden. Dit is een vergissing: u betaalt een geschatte belasting onderbetaling boete ten bedrage van ongeveer acht procent per jaar voor elk kwartaal dat de belastingen niet worden betaald.

  6. 8) Niet Planning correct voor de uitoefening van en het verkopen van Stock opties Veel werknemers die uitoefening van opties en verkopen de aandelen in dezelfde-dag transacties vinden dat de winsten zij van een dergelijke verkoop realiseren ze in een hogere belasting beugel duwen. Als dit bij u gebeurt, en als uw werkgever gewoon belastingen tegen een vaste rente van de transactie achterhoudt, moet u bepalen wat uw werkelijke inkomstenbelasting aansprakelijkheid zal wees zodat je niet verbaasd over het bedrag aan belasting dat u verschuldigd bent komen 15 April. 9) Niet aan te passen onthouden wanneer u banen wijzigt Over te schakelen naar een nieuwe baan is een perfecte tijd om te herzien uw algehele achterhouden, met name als u een significante verhoging krijgt. Nadat u hebt overwogen aan te passen uw federale inkomstenbelasting achterhouden, vergeet dan niet over herziening van uw staat achterhouden van emissierechten. Dat wordt voorkomen dat onaangename verrassingen op tijd indienen.

  7. 10) Bijdragen tot een Roth IRA als uw inkomen te hoog is Personen waarvan gemodificeerde aangepast bruto inkomen is meer dan $114.000 ($166,000 voor echtparen indiening van een gezamenlijke belastingaangifte) kunnen niet bijdragen aan een IRA Roth; doen zal dus leiden tot een sanctie zes procent op het bedrag dat u heeft bijgedragen. 11) Maken een geschatte belasting betaling goed na een groot inkomen-gebeurtenis Waarom is dit een fout? Als u anders bent beschermd tegen de onderbetaling sancties (omdat je misschien, betaalt via de inhouding van een bedrag dat gelijk is aan vorig jaar belasting of, voor hogere inkomsten belastingplichtigen, 110% van vorig jaar belasting), er is echt geen reden om uw federale belasting vroeg te betalen. Laat dat geld verdienen rente voor u tot het tijd is om belasting te betalen.

More Related