Download
justin bieber n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Justin Bieber PowerPoint Presentation
Download Presentation
Justin Bieber

Justin Bieber

95 Vues Download Presentation
Télécharger la présentation

Justin Bieber

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Justin Bieber

  2. Justin Drew Bieber je kanadski pop i R&B pjevač i tekstopisac. Svjetsku slavu je stekao putem internetskog portala Youtube, gdje je postavljao svoje izvedbe pjesama glazbenika poput Alicia Keys, Justin Timberlake i Chris Brown. Nakon što ga je otkrio njegov sadašnji menadžer Scooter Braun.

  3. Justin Bieber rođen je 1.ožujka 1994. u Kanadi.Zatrudnjevši kao 18-godišnjakinja, Bieberova majka Pattie Mallette ga je samostalno odgajala.Bieber je pakostao u kontaktu s ocem Jeremyjem Bieberom.

  4. Početkom 2007. godine, sa 12 godina, Bieber je pjevao pjesmu "So Sick" R&B pjevača Ne-Yo-a na lokalnom natjecanju i završio na drugom mjestu. Njegova majka je na YouTube-uobjavila video nastupa, kako bi ga obitelj i prijatelji koji žive dalje mogli vidjeti. Međutim, nastavila je stavljati videe Bieberovih izvedbi raznih R&B pjesama, te je njegova popularnost rasla.

  5. U studenom 2009. godine izdao je prvu polovicu albuma naziva "My World", te u ožujku 2010. godine drugu polovicu albuma naziva "My World 2.0". Slavu je postigao singlovima "One Time", "One Less Lonely Girl", "Baby" i "Somebody To Love".

  6. Hvala na sudjelovanju !! • Marija Roso 6.b