SlideServe
Menu
Préférences
© SlideServe · v2026

Panda Bear

gabby avatar
7 diapositives · 690 Views · Jul 28, 2014

Panda Bear. By Michael Penney. Panda Bear. Appearance Habitat Food Young Interesting Facts. Appearance. Panda bears are black and white. They look cute and cuddly. Panda’s have black ears with a white face and snout. They have black noses and black around the eyes. . habitat.

Panda Bear - slide 1
01 / 7Panda Bear
1 / 17

Télécharger la présentation

Panda Bear
Une image / un lien ci-dessous est fourni (tel quel) pour télécharger la présentation

Politique de téléchargement : le contenu du site vous est fourni TEL QUEL pour votre information et votre usage personnel ; il ne peut être vendu, concédé sous licence ni partagé sur d’autres sites sans l’accord de son auteur.Le contenu vous est fourni TEL QUEL, pour votre information et votre usage personnel uniquement. Téléchargez la présentation en cliquant sur ce lien. Lors du téléchargement, si vous ne parvenez pas à télécharger une présentation, l’éditeur a peut-être supprimé le fichier de son serveur.Pendant le téléchargement, si vous ne parvenez pas à obtenir une présentation, le fichier a peut-être été supprimé par l’éditeur.

F I N

Plus de contenu associé

Transcription de la présentation
  1. Panda Bear By Michael Penney

  2. Panda Bear • Appearance • Habitat • Food • Young • Interesting Facts

  3. Appearance • Panda bears are black and white. They look cute and cuddly. Panda’s have black ears with a white face and snout. They have black noses and black around the eyes.

  4. habitat • They live in China in the bamboo forest. Pandas live only in mountainous regions in central China.

  5. Food • Panda’s eat bamboo, meat, nuts, berries, flowers, grass, fish and small animals.

  6. Young • Newborn pandas weigh only 3-4 ounces. Cubs stay with their mother for 18 months. The mother pandas give birth to one or two cubs every two years. If a mother has two cubs she’ll give all the attention to one cub and the other dies.

  7. Interesting facts • There are only 1000 pandas left in the wild. Pandas eat up to 12 hours per day. They live up to 30 years old. Males do not take care of there young.