Download
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Ford Focus 1,6 TDCI PowerPoint Presentation
Download Presentation
Ford Focus 1,6 TDCI

Ford Focus 1,6 TDCI

135 Vues Download Presentation
Télécharger la présentation

Ford Focus 1,6 TDCI

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Ford Focus 1,6 TDCI

  2. SPØRSMÅL ·Hva slags type bil er til salgs? Det er en Ford som er til salgs. ·Hvor langt har bilen gått? Bilen har gått 90 000 km ·Hva slags drivstoff bruker bilen? Bilen bruker diesel. ·Når ble bilen registrert første gang? Den ble registrert for første gang 26 mars 2008. ·Hva slags farge er det på bilen? Den er blå. ·Hvor mye veier bilen? Bilen veier 1311 kg. ·Hvor mange hestekrefter har bilen? Den har 90 hk.

  3. KATT Hva bør jeg tenke på før jeg skaffer meg katt? ·Med godt stell lever en katt gjerne i 15 år eller mer. Du må være villig til å ta deg av katten i alle disse årene. Det er vanskelig å finne nye eiere til en voksen katt. Det å ha en katt fører med seg kostnader. Ikke skaff deg katt dersom du ikke kan bekoste det stellet den trenger Du bør ikke skaffe deg katt dersom du vet at du skal flytte, få barn eller oppleve andre store forandringer i den nærmeste fremtid. Vent heller til du kan tilby katten din et stabilt miljø. SPØRSMÅL ·Hvor gammel blir en katt? En katt kan bli 15 år eller mer. ·Bør du få deg katt viss du skal flytte? Nei, da bør du vente til du har flyttet. KATT Hva bør jeg tenke på før jeg skaffer meg katt? ·Med godt stell lever en katt gjerne i 15 år eller mer. Du må være villig til å ta deg av katten i alle disse årene. Det er vanskelig å finne nye eiere til en voksen katt. Det å ha en katt fører med seg kostnader. Ikke skaff deg katt dersom du ikke kan bekoste det stellet den trenger. Du bør ikke skaffe deg katt dersom du vet at du skal flytte, få barn eller oppleve andre store forandringer i den nærmeste fremtid. Vent heller til du kan tilby katten din et stabilt miljø.

  4. Topp 10 Regler for godt kattehold Skrevet mai 20, 2011 av Brian Du skal vaksinere katten din minst 1 gang pr år Du skal ha kattedo til katten din inne Du bør kastrere både hunnkatter og hannkatter Mat katten din inne Tenk godt igjennom om du har tid og krefter til å ta vare på katten før du anskaffer den Merk katten din med elastisk halsbånd eller ID merking Hold katten inne om natten Får katten din unger, så sørg for å avlive dem hos veterinær innen 8 dager eller overlever dem til trygge og gode hjem Kan du ikke lenger beholde katten din av ulike årsaker, så prøv å omplasser den eller så må du ta steget og avlive den hos en veterinær, ikke etterlat den til seg selv. Skal du på ferie i sommer så husk å få noen til å ta være på katten eller så må du sette den på et kattepensjonat. SPØRSMÅL ·Hvor ofte skal katten vaksineres? Den skal vaksinere minst i gang i året. ·Hvor skal du ha kattedo? Kattedoen skal være inne. ·Hvordan skal du merke katten din? Katten skal merkes med elastisk halsbånd eller med ID merking. ·Hvor skal du mate katten din? Du skal mate katten inne. ·Hvor skal katten være om natten? Katten skal være inne om natten. ·Hva skal du gjøre med katten viss du må flytte og ikke kan ta med katten? Du må omplassere den eller avlive den. ·Hva skal du gjøre med katten når du skal på ferie? Du kan enten be noen om å ta vare på katten eller sette den på et kattepensjonat.

  5. Navn: Svein H. Mathisen Kontakt: svein.mathisen@c2i.net eller mob 91373487 Date: 30 Apr 2004 Kommentarer HUNDEBUR ØNSKES KJØPT VARI KENNELBUR, ELLER LIGNENDE HUNDEBUR ØNSKES KJØPT. MAX LENGDE CA 70 CM, BREDDE CA 50 CM OG HØYDE CA 50-55 CM. SPØRSMÅL ·Hva ønskes kjøpt? Man ønsker et hundebur. ·Hva heter kjøperen? Kjøperen heter Svein H. Mathisen. ·Hva er kjøperens e-postadresse? Kjøperens e-postadresse er svein.mathisen@c2i.net.

  6. Minst 21 døde etter eksplosjon i Pakistan Minst 21 mennesker er drept. Det er i en eksplosjon i Pakistan. En person sprengte seg selv i lufta. Det skjedde utenfor en moské nordvest i Pakistan fredag, ifølge lokale sikkerhets-folk.Minst 21 personer ble drept. Mange er skadd. Hendelsen fant sted i Parachinar, hovedbyen i distriktet Kurram. Selvmords-bomberen sprengte seg selv utenfor moskeen i det travle markedet i byen like etter fredagsbønnen. – Det er 21 døde personer. 10 av de skadde har veldig alvorlige skader, sier den lokale tjeneste-mannen LiaqatBangash. Flere av butikkene på markedet i byen skal ha blitt helt ødelagt. Fazal Saeed er leder av en gruppe som har brutt ut av opprørs-gruppa Taliban. Han ser det er de som har ansvar for angrepet. SPØRSMÅL ·Hvor var det eksplosjon? Eksplosjonen var utenfor en moské nordvest i Pakistan. ·Hvordan skjedde eksplosjonen? En person sprengte seg selv i lufta. ·Hvor mange ble drept i eksplosjonen? Det ble drept 21 personer i eksplosjonen. ·Hvor mange ble alvorlig skadd? 10 personer ble alvorlig skadd. ·Når skjedde eksplosjonen? Eksplosjonen på fredag.

  7. Én av ti sluttet å røyke i 2011 Hver tiende norske røyker klarte å slutte i fjor. Men fortsatt er det 700.000 som røyker daglig her i landet. Det blir stadig færre røykere i Norge. Det skriver nyhetsbyrået NTB. – Andelen som røyker daglig har gått ned fra 19 til 17. Det er fra 2010 til i fjor. Det høres kanskje ikke så mye ut. Men det betyr at det nå er 80.000 færre som røyker. Det sier helseminister Anne-Grete Strøm-Erichsen. Men kampen mot tobakken er fortsatt ikke over. 700.000 nordmenn røyker fortsatt hver eneste dag. – Vi har nådd målet om å komme under 20 prosent. Men på sikt ønsker vi jo å komme ned på null og få et røykfritt samfunn, forklarer hun. Selv om tallene på røykere går ned, er det blitt flere som bruker snus. Det er ikke bra, sier Strøm-Erichsen. – Der har andelen daglige brukere økt fra 7 til 8 prosent. Økningen er størst blant unge kvinner. Det virker som snus er mer akseptert enn for noen år siden. Og selv om snusing er mindre farlig enn røyking, er det fortsatt farlig sier hun. SPØRSMÅL ·Hvor mange er det som røyker i Norge? Det er 700 000 mennesker som røyker i Norge. ·Hvor mange klarte å slutt og røyke i fjor? I fjor klarte 80 000 å slutte og røyke. ·Hva er målet til Anne-Grete Strøm-Erichsen? Målet hennes er å få et røykfritt samfunn. ·Færre røyker, men flere begynner med et annet rusmiddel. Hvilket? Mange har begynt å bruke snus. ·Er dette rusmiddelet farlig? Det er farlig, men snus er mindre farlig enn røyk.