1 / 22

A utópálya Oroszországban

A utópálya Oroszországban. Az Orsz Állami Autóút Moszkvától Jakutszkig vezet, Szibérián keresztül . Az útnak nincsen aszfalt vagy bitumen burkolata.

oya
Télécharger la présentation

A utópálya Oroszországban

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. Content is provided to you AS IS for your information and personal use only. Download presentation by click this link. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server. During download, if you can't get a presentation, the file might be deleted by the publisher.

E N D

Presentation Transcript


  1. AutópályaOroszországban

  2. Az Orsz Állami Autóút Moszkvától Jakutszkig vezet, Szibérián keresztül. • Az útnak nincsen aszfalt vagy bitumen burkolata. • Ha esik az eső (arrafelé sok eső zuhog), az autóútból dagonya lesz. A tengelyig süllyedő sárban néha sokszáz teherautó, kamion és személyautó kínlódik és sorjázva viaskodnak a ragadós agyagtengerrel. Ezekben a helyzetekben a sofőrök éheznek és szomjaznak, a tankokból kifogy a benzin, sehol egy üzlet, mentőállomás, telefon vagy illemhely. A többnapos várakozás során egy terhes asszonynak a távolsági buszban megindult a szülése és a kisbaba a sártenger felett jött világra- 2006-ban. • Az utasokat előre figyelmeztetik, hogy meleg ruhaneműt, élelmet és ivóvizet vigyen magával erre az útra. • Üzemanyag, élelem, ivóvíz, hóláncok, fémrámpák, kampós vontatókötél és sok egyéb kell erre az autópályára, de mindenekelőtt: türelem!

  3. Legközelebbi alkalommal, amikor a hazai autópályák állapota miatt mérgelődsz, gondolj a szerencsétlen orosz autósokra!-Lehet, hogy őseink emiatt menekültek Szibériából ide, a Kárpát medencébe???-

More Related