Download
englishgrammarpass com http englishgrammarpass n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
English grammar test 1: Unnecessary Words – Unnecessary Prep PowerPoint Presentation
Download Presentation
English grammar test 1: Unnecessary Words – Unnecessary Prep

English grammar test 1: Unnecessary Words – Unnecessary Prep

265 Vues Download Presentation
Télécharger la présentation

English grammar test 1: Unnecessary Words – Unnecessary Prep

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. EnglishGrammarPass.com http://englishgrammarpass.com Learn & Practice English Grammar

  2. Question 1: Which sentence is grammatically correct? (a) The traveler reached into the garden. (b) The traveler reached by the garden. (c) The traveler reached to the garden. (d) The traveler reached the garden. *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com

  3. Question 2: Which sentence is grammatically correct? (a) The thief hid behind of the wall. (b) The thief hid behind the wall. (c) The thief hid behind to the wall. (d) The thief hid behind in the wall. *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com

  4. Question 3: Which sentence is grammatically correct? (a) This fruit is available round with the year. (b) This fruit is available round of the year. (c) This fruit is available round to the year. (d) This fruit is available round the year. *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com

  5. Question 4: Which sentence is grammatically correct? (a) The young employee does not obey his boss. (b) The young employee does not obey of his boss. (c) The young employee does not obey in his boss. (d) The young employee does not obey to his boss. *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com

  6. Question 5: Which sentence is grammatically correct? (a) The soldiers approached in that fort. (b) The soldiers approached that fort. (c) The soldiers approached intothat fort. (d) The soldiers approached to that fort. *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com

  7. Question 6: Which sentence is grammatically correct? (a) This house resembles of our house. (b) This house resembles our house. (c) This house resembles to our house. (d) This house resembles in our house. *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com

  8. Question 7: Which sentence is grammatically correct? (a) The angry members failed to enter in a discussion. (b) The angry members failed to enter a discussion. (c) The angry members failed to enter into a discussion. (d) The angry members failed to enter to a discussion. *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com

  9. Question 8: Which sentence is grammatically correct? (a) I asked from her about her problem, but she did not tell me anything. (b) I asked to her about her problem, but she did not tell me anything. (c) I asked about her about her problem, but she did not tell me anything. (d) I asked her about her problem, but she did not tell me anything. *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com

  10. Question 9: Which sentence is grammatically correct? (a) We found a garden outside of the room. (b) We found a garden outside the room. (c) We found a garden outside in the room. (d) We found a garden outside to the room. *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com

  11. Question 10: Which sentence is grammatically correct? (a) They permitted of him to apply for a loan. (b) They permitted to him to apply for a loan. (c) They permitted in him to apply for a loan. (d) They permitted him to apply for a loan. *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com

  12. Answers 1. (d) 2. (b) 3. (d) 4. (a) 5. (b) 6. (b) 7. (c) 8. (d) 9. (b) 10. (d) Visit the following URL for interactive exercise: http://englishgrammarpass.com/exercises/test/29/1.html Thanks!