Download
feel good market n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Feel good market PowerPoint Presentation
Download Presentation
Feel good market

Feel good market

124 Vues Download Presentation
Télécharger la présentation

Feel good market

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Feel good market Op 17 april 2013 zijn Kimberly en ik naar de Feel good market in het klokgebouw in eindhoven geweest.

  2. Welke trends zie je terugkomen en hoe worden deze toegepast? • BIOLOGISCHE PRODUCTEN, Ook wel bio-producten of eko genoemd, zijn steeds vaker te vinden in de diverse supermarten. Biologische producten zijn eerlijker en gezonder. • Op de Feelgood Market stonden dan ook veel stands met verschillende biologische delicatessen en streekproducten

  3. Happiness • Happinessis een trend die je het afgelopen jaar op bijna alle events tegen komt. Ook op deze feelgood market mocht het stukje happiness niet ontbreken. • Er waren veel stand waarbij happiness terugkomt. O.a. Yoga clinics, massages en lichaamsproducten.

  4. ontmoetingsplaats • In het midden van de feelgood market was er een ontmoetingsplaats opgezet. Sfeervolle muziek, lounge zitzakken om op te ontspannen en uiteraard de nodige hapjes en drankjes. Deze combinatie maakte de sfeervolle ontmoetingsplaats om heerlijk te kunnen genieten.

  5. Doelgroep • Ik had verwacht dat de doelgroep vooral ‘’alternatievelingen’’ zouden zijn. Dit was helemaal niet zo. Natuurlijk liepen er ook wat meer alternatieve mensen rond maar het waren vooral gezinnen met jonge kinderen. De ouders gingen op het plein wat drinken en eten en de kinderen gingen naar de knutsel of speelhoek. Voor kinderen was er genoeg te doen en ze konden zich de gehele dag vermaken. De markt is gratis dus voor gezinnen die rond moeten komen van een klein inkomen is dit een leuke oplossing om toch een dagje weg te kunnen. De markt is groot en je kunt je er een hele dag vermaken. Wij zijn in de winter geweest, waardoor het in het klokgebouw is. Als het mooier weer is wordt de markt buiten gehouden en is de sfeerbeleving nog beter natuurlijk.