Download
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
RHYME PowerPoint Presentation

RHYME

183 Vues Download Presentation
Télécharger la présentation

RHYME

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. BUST-A- RHYME

  2. Work with your table to turn the question into a rhyming statement...

  3. Example: A COMICAL RABBIT?

  4. A COMICAL RABBIT? ANSWER: A FUNNY BUNNY

  5. 1 A PIGEON’S DROPPINGS?

  6. 2 A THIEF PUNCHER?

  7. 3 AN ENERGETIC CHIMPANZEE?

  8. 4 ANGRY GRAVY?

  9. 5 AN ADORABLE SALAMANDER?

  10. 6 A DEFINITE HEALING?

  11. 7 A DECAYING T-SHIRT?

  12. 8 A MEAN FIGHT?

  13. 9 A PAW COVER FOR A YOUNG CAT?

  14. 10 AN EMPTY BIRD?

  15. ANSWERS! ANSWERS! ANSWERS! ANSWERS! ANSWERS!

  16. 1 A PIGEON’S DROPPINGS? ANSWER: A BIRD TURD

  17. 2 A THIEF PUNCHER? ANSWER: A ROBBER CLOBBER

  18. 3 AN ENERGETIC CHIMPANZEE? ANSWER: A SPUNKY MONKEY

  19. 4 ANGRY GRAVY ANSWER: CROSS SAUCE

  20. 5 AN ADORAQBLE SALAMANDER? ANSWER: A CUTE NEWT

  21. 6 A DEFINITE HEALING? ANSWER: A SURE CURE

  22. 7 A DECAYING T-SHIRT? ANSWER: ROTTEN COTTON

  23. 8 A MEAN FIGHT? ANSWER: A CRUEL DUEL

  24. 9 A PAW COVER FOR A YOUNG CAT? ANSWER: A KITTEN MITTEN

  25. 10 AN EMPTY BIRD ANSWER: A HOLLOW SWALLOW

  26. BONUS A TINY BUZZING INSECT?

  27. BONUS A TINY BUZZING INSECT? ANSWER: A WEE BEE