Zakaj bi kupovali, če lahko izdelamo sami? - PowerPoint PPT Presentation

zakaj bi kupovali e lahko izdelamo sami n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Zakaj bi kupovali, če lahko izdelamo sami? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Zakaj bi kupovali, če lahko izdelamo sami?

play fullscreen
1 / 7
Zakaj bi kupovali, če lahko izdelamo sami?
116 Views
Download Presentation
axel
Download Presentation

Zakaj bi kupovali, če lahko izdelamo sami?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Zakaj bi kupovali, če lahko izdelamo sami? Učenci 2.a razreda, izdelovanje za Božočni bazar 14.12.2011 Klavdija Vincetič, 7.b

  2. Najprej so se lotili priprave testa za medenjake Nadeli so si predpasnike in bilo so pripravljeni. Povedali so mi, da jim je bilo mesenje testa najbolj zabavno.

  3. Za medenjake so potrebovali:

  4. Učiteljica je na tablo napisala recept, ki so ga učenci morali prepisati, med tem ko so čakali da se medenjaki spečejo. Tako je izgledal prepisan recept.

  5. Izdelovanje škatlic za medenjake

  6. Ko so medenjaki bili pečeni, so jih okrasili in dali v škatlice Medenjake sem lahko tudi poskusila in povedati moram da so jih učenci res odlično spekli. Na svoje delo so bili zelo ponosni.

  7. Odgovorili so mi na nekaj vprašanj Iz kakšnih materialov izdelujete? „Večinoma samo iz naravnih.“ Vam je všeč da izdelujete iz naravnih materialov? „Seveda, saj se pri tem zelo zabavamo in ne škodujemo okolju.“ Kdo je dal idejo za peko medenjakov in izdelovanje škatlic? „Idejo nam je dala zunanja sodelavka Ljuba Fišer, ki nam je tudi pomagala.“ Ste uživali pri tem delu? „Jaaaaaaaaa!!(posebej so poudarili da so najbolj uživali, pri mesenju testa)“ Bi večkrat ponovili tehniške dneve podobne temu? „Biiiiii!!“ Ugotovila sem da so učenci 2.a razreda zelo prijazni do okolja, da jim je všeč če ga ohranjajo in se pri tem še zabavajo! 