Download
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
START PowerPoint Presentation

START

292 Views Download Presentation
Download Presentation

START

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. START

  2. Topic 1 Topic 2 Topic 3 Topic 4 Topic 5 10 10 10 10 10 20 20 20 20 20 30 30 30 30 30 40 40 40 40 40 50 50 50 50 50

  3. Topic 1 – 10 Points QUESTION: • What is the name of the teacher of informatica. ANSWER: • (Juan Serratos Gomez)

  4. Topic 1 – 20 Points QUESTION: • What is the name of the teacher of geography ANSWER: • (Luz Maria Samperio)

  5. Topic 1 – 30 Points QUESTION: • What is the name of the teacher of biology ANSWER: • (Alejandra)

  6. Topic 1 – 40 Points QUESTION: • What is the name of the teacher of state subject. ANSWER: • (Edgar Mondragon)

  7. Topic 1 – 50 Points QUESTION: • What building does the President live in? ANSWER: • (white house)

  8. Topic 2 – 10 Points QUESTION: • How many stripes are there on the flag? ANSWER: • (13)

  9. Topic 2 – 20 Points QUESTION: • What is the largest state? ANSWER: • (Alaska)

  10. Topic 2 – 30 Points QUESTION: • When is America's birthday? ANSWER: • (july 4)

  11. Topic 2 – 40 Points QUESTION: • What is the longest river in America? ANSWER: • (Missisipi )

  12. Topic 2 – 50 Points QUESTION: • What is the capital of USA ANSWER: • (Washington D.C.)

  13. Topic 3 – 10 Points QUESTION: • What country is north of America? ANSWER: • (Canada)

  14. Topic 3 – 20 Points QUESTION: • What does USA stand for? ANSWER: • (United States Of America)

  15. Topic 3 – 30 Points QUESTION: • How many members are on a soccer team? ANSWER: • (11)

  16. Topic 3 – 40 Points QUESTION: • Where were the 1984 Olympics? ANSWER: • (Los Angeles)

  17. Topic 3 – 50 Points QUESTION: • Abraham Lincoln’s Secretary of State ANSWER: • (William Seward)

  18. Topic 4 – 10 Points QUESTION: • Chester Arthur’s Secretary of War ANSWER: • (Robert Lincoln )

  19. Topic 4 – 20 Points QUESTION: • Secretary of State from Maine, 1889-92 ANSWER: • (James Blaine)

  20. Topic 4 – 30 Points QUESTION: • Wilson’s Secretary of State ANSWER: • (William Jennings Bryan)

  21. Topic 4 – 40 Points QUESTION: • First Secretary of Defense, 1947 ANSWER: • (James Forrestal)

  22. Topic 4 – 50 Points QUESTION: • Kennedy & Johnson’s Secretary of Defense ANSWER: • (Robert McNamara)

  23. Topic 5 – 10 Points QUESTION: • Kennedy and Johnson’s Secretary of State ANSWER: • (Dean Rusk)

  24. Topic 5 – 20 Points QUESTION: • Barack Obama’s first Secretary of State ANSWER: • (Hillary Clinton)

  25. Topic 5 – 30 Points QUESTION: • Barack Obama’s second Secratary of State ANSWER: • (John Kerry)

  26. Topic 5 – 40 Points QUESTION: • Person with picture on the fifty cent coin ANSWER: • (John F Kennedy)

  27. Topic 5 – 50 Points QUESTION: • Person with picture on the two dollar bill ANSWER: • (Thomas Jefferson)

  28. YES!!! YES!!!