Download
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Jó egészség – jobb élet PowerPoint Presentation
Download Presentation
Jó egészség – jobb élet

Jó egészség – jobb élet

102 Vues Download Presentation
Télécharger la présentation

Jó egészség – jobb élet

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. Jó egészség – jobb élet A Winalite Bio Wave Egészségmegőrző Rendszer termékbemutatója

 2. Egészség- az örök emberi téma Az egészség a fenntartható emberi fejlődés egyik alappillére.A statisztikák szerint 40-es éveink előtt vagyonunkat az egészségünk árán szerezzük meg, 40 éves korunk után pedig ezt a vagyont egészségünk visszaszerzésére fordítjuk. Aki azonban nem egészséges, az minden vagyona ellenére szegény marad.

 3. Vízszennyezés Egészséggyilkosok: Növényvédőszerek Rohanó élet Zaj Gyógyszerek mellékhatásai Műtrágyák Stressz Ételtoxinok Légszennyezés

 4. Aki igazán egészséges... az tele van energiával és mindig kiegyensúlyozott

 5. Az élő szervezet saját, állandóan jelen lévő spektruma BioWave

 6. Aktiváljuk sejtjeinket és nyerjük vissza egészségünket! Erősíti a metabolizmust, javítja a szövetek regenerációs képességét és serkenti az immunrendszert, hogy egészségünk a lehető legszilárdabb alapokon nyugodjon. Hidron rezonanciaTermikus hatások Rezonancia abszorpció:

 7. AWINALITEaz ősi kínai egészség-megőrző hagyományokon alapszik, de kihasználja a tudomány és a technika legmodernebb vívmányait is, mint pl. a bio-mágnesességet, a hosszú hullámú infravörös sugarakat és az anionokat, melyek mind szerepet kapnak egészségmegőrző termékeinkben. A Bio Wave Egészségmegőrző Rendszer az emberi test vele született képességeit aktiválja, hogy korunk követelményeinek megfelelően mindenki hasznosan, biztonságban és egészségesen élhessen. A természet ajándéka

 8. Mágnesesség - igazi kincs az egészség védelmében Az élet négy alapvető építőköve a levegő, a víz, a napfény és a mágnesesség. Életünket egy 0,35-0,7G erősségű geomágneses mezőben töltjük, és saját biomágneses mezőnk is ennek megfelelően alakul. A fiatal sejtek gömb alakúak, erősen mágnesesek. Az öreg, háromszögletű sejtek mágnesessége sokkal gyengébb. Aktivitásukon alapszik mágneses mezőnk stabilitása.

 9. A modern orvostudomány felismerte a mágnesesség jelentőségét A mágnesesség képes enyhíteni a fájdalmat, csökkenteni a gyulladásokat, ezenkívül idegcsillapító és daganatcsökkentő hatású, és a keringési rendszerre is jó hatással van. Egyszóval: mágnesesség nélkül nem is létezhetnénk!

 10. Hosszúhullámú infravörös sugárzás - Az élet hullámhosszán A hosszúhullámú infravörös sugárzás erős elektromágneses hullám, az emberi és állati élet és növekedés hajtóereje. A jótékony hatású sugárzás a 4-14mm-es tartományba esik. A test a 8-12 mm-es sugárzásokat veszi fel legkönnyebben, mert ezekkel harmonikusan rezonál.

 11. Anion: a légkörben ionizáció útján keletkező H3O2-, O2- és OH

 12. Különböző területek anion koncentrációja: Anion koncentráció (db/cm3) Terület Tengerpartok, vízesések, erdők Üdülőterületek Falvak Természetes területek Parkok Zöld közterületek Városi irodák

 13. A modern orvostudomány is igazolja: Az anionok részt vesznek a légző-, emésztő-, immun- és hormonrendszer, valamint a hámszövetek szabályozásában, ápolásában és védelmében, ráadásul elősegítik a lebegő por leülepedését és sterilizálják a levegőt.

 14. ABio Wave Egészségmegőrző Rendszer működése • Mentesítenek a fizikai és szellemi stressztől, visszaállítják az emberi szervezet természetes egyensúlyát. • Kezelik az izmok érzékenységét, fájdalmát, gyengeségét, rándulását. • Élénkítik a vér mikro-keringését, egyensúlyba hozzák a szervezet biológiai áramlatait. • Oxigén-dússá teszik a sejteket és szöveteket, megőrzik az egészséget és életerőt.

 15. Megszünteti a szem fáradtságát, segít látásunk megőrzésében és megelőzi a szarkalábak kialakulását Az egészséges agyműködés titka: Bio Wave szemkötőés nyakvédő • Mentesítenek a fizikai és szellemi stressztől, visszaállítják az emberi szervezet természetes egyensúlyát. • Kezelik az izmok érzékenységét, fájdalmát, gyengeségét, rándulását. • Élénkítik a vér mikrokeringését, egyensúlyba hozzák a szervezet biológiai áramlatait. • Oxigén-dússá teszik a sejteket és szöveteket, megőrzik az egészséget és életerőt.

 16. Hőközvetítő szövet Hosszúhullámú infravörös - anyag Állandó mágnes Állandó mágnes • Ergonomikus, kényelmes, praktikus, nem csúszik el • Puha, vékony, tartós, testhez simuló gyapjú anyag

 17. ABio Wave szemkötőés nyakvédő tulajdonságai: • A Bio Wave egészségmegőrző rendszer teljes körű és pontos egészségvédelmet nyújt az olyan bonyolult és magas hatásfokú terápiás módszerekkel, mint a mágneses terápia (mágneses erővonalak), hőterápia (hosszúhullámú infravörös sugárzás) és oxigén-terápia (anionok). • A termékek kialakítása ergonomikus, jól szellőző, kényelmes, könnyű és divatos. • Hatást gyakorolnak fontos akupunktúrás pontokra, mint például a Cuanzhu, Qingming, Sizhukong és Sibai pontokra, megszüntetik a szem fáradtságát, segítenek látásunk megőrzésében és megelőzik a szarkalábak kialakulását. • A nyakon lévő Tian Zhu és Feng Chi pontokra gyakorolt mélyreható fizikai kezeléssel megszüntetik a nyak fáradtságát és egyéb tüneteket. Célcsoport: foglalkozási ártalmaktól szenvedők, enyhe nyaki sérülésekkel kezelt páciensek, hosszú ápolásra illetve rehabilitációra szoruló betegek.

 18. A WINALITE Bio Wave szemkötő és nyakvédő a legjobb ajándék az egész családnak! Megelőzheti a rövidlátás kialakulását, a nyaki sérüléseket, javíthatja a gyermekek memóriáját. Szeretetünk legnyilvánvalóbb jele, ha ezeket a termékeket kapják tőlünk ajándékba.

 19. BioWave derékvédő A legjobb ajándék a családnak!

 20. Testhezálló belső erősítés Elasztikus anyag Rozsdamentes acél váz Mágnes • Ergonomikus kialakítás: • Az öv megőrzi testünk alakját. • Kiváló szellőzés: • Akkor sem lesz melegünk, ha egész nap viseljük. • Rugalmas kialakítás: • Az öv szorossága állítható • Bársonyos tapintású anyag: • Puha, vékony, testhezálló.

 21. ABio Wave derékvédő tulajdonságai: • A Bio Wave egészségmegőrző rendszer teljes körű és pontos egészségvédelmet nyújt az olyan bonyolult és magas hatásfokú terápiás módszerekkel, mint a mágneses terápia (mágneses erővonalak), hőterápia (hosszúhullámú infravörös sugárzás) és oxigén-terápia (anionok). • A termék kialakítása ergonomikus, jól szellőző, kényelmes, könnyű és divatos, támasztja, rögzíti a derekat és segít a fogyásban is. • Óvja a derekat a másodlagos sérülésektől, tartós használat esetén segít a fogyásban.. Célcsoport: foglalkozásból eredő derékbántalmaktól szenvedők, enyhe deréktáji sérülésekkel kezelt páciensek, hosszú ápolásra illetve rehabilitációra szoruló betegek.

 22. A WINALITE Bio Wave derékvédő a legjobb ajándék az egész családnak! Enyhíti a deréktáji fájdalmat és kényelmetlen érzést, elősegíti a sérülések gyógyulását. Éreztessük szeretetünket idős rokonainkkal és barátainkkal!

 23. Teszteredmények a Bio Wave nyakvédő és derékvédő használata előtt és után.

 24. A lábak egészségének megőrzése: Bio Wave zokni Légáteresztő, kényelmes, könnyű és divatos viselet a láb egészségéért.Elősegíti a láb jobb vérkeringését, védi a lábfejet a fáradságtól. Bio-wave zokni-csomag összetétele:fekete: 4 pár fehér: 1 pár csónak fazonú, fehér: 1 pár

 25. A termék kialakítása A termék felépítése: A kép csak illusztráció! A WINALITE a változtatás jogát fenntartja! FIR összetett szövet Festett szövet Erős elasztikus (lycra) rostok FIR összetett szövet Méret (cm) Termék Puha összetett szövet, tartós, kényelmes viselet, mely igen hatékony és praktikus. Bio-wave zokni (fekete) Bio-wave zokni (fehér) Bio-wave zokni (csónak fazonú)

 26. Összetevők: FIR összetett szövet Erős, rugalmas rostok Három tulajdonság: • Jól szellőző, kényelmes, könnyű és divatos • A lábfej bizonyos területeire hat, serkenti a keringést • Fizioterápiás hatású, megszünteti a fáradtságot a lábakban

 27. Hatásmechanizmus: • Lágyítja a bőrt, megakadályozza a repedések kialakulását. • Melegen és szárazon tartja a lábat, megakadályozza a láb izzadását és a gombás fertőzések kialakulását, elpusztítja a baktériumokat, így előzve meg a kellemetlen szag és a lábgombásodás kialakulását, óvja és ápolja a lábat. • Enyhíti a veseelégtelenség tüneteit, a visszér-problémákat és a hasi fájdalmakat. • A talp egyes területeinek stimulálása révén serkenti a belső szervek működését és megszünteti a fáradtságot és fájdalmat a lábban. • Serkenti a perifériás keringést. Célcsoport: olyan személyek részére került kifejlesztésre, akiknek bőre hajlamos a kirepedezésére, izzadásra. Megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, melegen és szárazon tartja a lábat. Érdemes más betegségek párhuzamos kezeléséhez a többi terméket is megvásárolni.

 28. Az Infravörös és Ipari Elektro-termikus Termékek Minőségbiztosító és – Ellenőrző Állami Központjának teszteredményei

 29. Ápolás: Ne vasaljuk! Ne fehérítsük! Csapvízben öblítsük át... Ne mossuk forró vízben! Ne tegyük szárítóba! Ne használjunk fluoreszcens anyagú mosószert!

 30. Ajándékozzon egészséget! A Bio Wave Egészségmegőrző Rendszer a legjobb ajándék a családja számára. Éreztessük szeretetünket – gondoskodásunk nyilvánvaló jelei ezek az ajándékok!