Download
measuring n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Measuring PowerPoint Presentation

Measuring

102 Vues Download Presentation
Télécharger la présentation

Measuring

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Measuring Measuring Length, Mass, and Volume

  2. How long is the following? Ans. 7.7 cm

  3. How long is the following? Ans. 13.1 cm or 13.17 cm How do we determine the second measurement?

  4. How long is the following? Ans. 11.9 cm

  5. How long is the following? Ans. 26.1 cm

  6. How long is the following? Ans. 19.7 cm

  7. How long is the following? Ans. 18.7 cm

  8. How long is the following? Ans. 14.4 cm

  9. How long is the following? Ans. 0.8 cm

  10. What is the volume? Ans. 51 mL

  11. What is the volume? Ans. 37 mL

  12. What is the volume? Ans. 73 mL

  13. What is the volume? Ans. 18.2 mL

  14. What is the volume? Ans. 51 mL

  15. What is the volume? Ans. 6.4 mL

  16. What is the volume? Ans. 8.2 mL

  17. What is the volume? Ans. 68 mL

  18. What is the mass? Ans. 164.8 g

  19. What is the mass? Ans. 324.4 g

  20. What is the mass? Ans. 45.7

  21. What is the mass? Ans. 2.9

  22. What is wrong with me?