SlideServe
Menu
Préférences
© SlideServe · v2026

Sedimentary

cardea avatar
31 diapositives · 533 Views · Oct 09, 2014

Rock Cycle. Metamorphic. Igneous. Grab Bag. Volcanoes. Sedimentary. 1 00. 1 00. 1 00. 100. 1 00. 2 00. 2 00. 2 00. 2 00. 2 00. 3 00. 3 00. 3 00. 3 00. 3 00. Jeopardy. Question:. Sedimentary 100. Name one sedimentary rock. Question:. Sedimentary 200.

Sedimentary - slide 1
01 / 31Sedimentary
1 / 17

Télécharger la présentation

Sedimentary
Une image / un lien ci-dessous est fourni (tel quel) pour télécharger la présentation

Politique de téléchargement : le contenu du site vous est fourni TEL QUEL pour votre information et votre usage personnel ; il ne peut être vendu, concédé sous licence ni partagé sur d’autres sites sans l’accord de son auteur.Le contenu vous est fourni TEL QUEL, pour votre information et votre usage personnel uniquement. Téléchargez la présentation en cliquant sur ce lien. Lors du téléchargement, si vous ne parvenez pas à télécharger une présentation, l’éditeur a peut-être supprimé le fichier de son serveur.Pendant le téléchargement, si vous ne parvenez pas à obtenir une présentation, le fichier a peut-être été supprimé par l’éditeur.

F I N

Plus de contenu associé

Transcription de la présentation
  1. Rock Cycle Metamorphic Igneous Grab Bag Volcanoes Sedimentary 100 100 100 100 100 200 200 200 200 200 300 300 300 300 300 Jeopardy

  2. Question: Sedimentary 100 Name one sedimentary rock.

  3. Question: Sedimentary 200 What process creates sedimentary rocks?

  4. Question: Sedimentary 300 What is name of process that breaks away small particles from wind and rain?

  5. Question: Metamorphic 100 Name a metamorphic rock.

  6. Question: Metamorphic 200 What process creates metamorphic rocks?

  7. Question: Metamorphic 300 The Earth’s _________ _____________ can also create metamorphic rocks.

  8. Question: Igneous 100 Name an igneous rock.

  9. Question: Igneous 200 What process creates igneous rocks?

  10. Question: Igneous 300 Molten rock inside the earth is called _____________.

  11. Question: Volcanoes 100 Name three types of volcano.

  12. Question: Volcanoes 200 How are composite or strato volcanoes formed?

  13. Question: Volcanoes 300 Where are sheild volcanoes formed?

  14. Question: Grab Bag 100 Molten rock that reaches the surface is called?

  15. Question: Grab Bag 200 Name all three types of rocks.

  16. Question: Grab Bag 300 What are the two types of igneous rocks?

  17. Sedimentary 100 Answer: Shale, Conglomerate, Sandstone, Limestone

  18. Sedimentary 200 Answer: Weathering and erosion

  19. Sedimentary 300 Answer: Erosion

  20. Metamorphic 100 Answer: Slate Schist Marble Quartzite Gneiss

  21. Metamorphic 200 Answer: Heat and pressure

  22. Answer: Metamorphic 300 Plate movements

  23. Igneous 100 Answer: Granite Obsidian Pumice Basalt Coal

  24. Igneous 200 Answer: Melted molten lava, cools and hardens

  25. Igneous 300 Answer: Magma

  26. Volcanoes 100 Answer: Cinder cone Sheild volcano Composite or strato volcano

  27. Volcanoes 200 Answer: They form at convergent plate boundaries. One plate pushes under another, melts, creates pressure and causes a huge explosion.

  28. Volcanoes 300 Answer: They form underground at divergent plate boundaries.

  29. Grab Bag 100 Answer: Lava

  30. Grab Bag 200 Answer: Metamorphic, Sedimentary, and Igneous rocks

  31. Grab Bag 300 Answer: Intrusive and Extrusive Igneous rocks