SlideServe
Menu
Préférences
© SlideServe · v2026

Polar Bears

rich avatar
2 diapositives · 284 Views · Jul 27, 2014

Where do polar bears live? Most polar bears occur north of the Arctic Circle to the North Pole. There are some populations south of the Arctic Circle in Hudson Bay, Manitoba, Canada. Polar bears live in Alaska, Canada, Russia, Greenland and some northern islands owned by Norway like Svalbard.

Polar Bears - slide 1
01 / 2Polar Bears
1 / 17

Télécharger la présentation

Polar Bears
Une image / un lien ci-dessous est fourni (tel quel) pour télécharger la présentation

Politique de téléchargement : le contenu du site vous est fourni TEL QUEL pour votre information et votre usage personnel ; il ne peut être vendu, concédé sous licence ni partagé sur d’autres sites sans l’accord de son auteur.Le contenu vous est fourni TEL QUEL, pour votre information et votre usage personnel uniquement. Téléchargez la présentation en cliquant sur ce lien. Lors du téléchargement, si vous ne parvenez pas à télécharger une présentation, l’éditeur a peut-être supprimé le fichier de son serveur.Pendant le téléchargement, si vous ne parvenez pas à obtenir une présentation, le fichier a peut-être été supprimé par l’éditeur.

F I N

Plus de contenu associé

Transcription de la présentation
  1. Where do polar bears live? Most polar bears occur north of the Arctic Circle to the North Pole. There are some populations south of the Arctic Circle in Hudson Bay, Manitoba, Canada. Polar bears live in Alaska, Canada, Russia, Greenland and some northern islands owned by Norway like Svalbard. What do polar bears eat? They mainly eat ringed seals, but also bearded seals. They also eat walruses, other species of seals and whale carcasses. Polar bears will search out bird eggs and other food sources but none of these are abundant enough to sustain the large body mass and dense populations of polar bears Polar Bears By Julie Reilly

  2. Babies Around the age of four or five the female polar bear can start having babies. They usually only have two cubs and they have these babies in a cave they've dug in a large snow drift. They stay there over winter and come out in spring with the babies. The babies are much smaller than human babies when they're born. They are the size of a rat and weigh little more than a pound. They can grow to full man size in a year if they have lots of food. Polar bear are the world's largest land predators. They can be found in the Artic, the U.S. (Alaska), Canada, Russia, Denmark (Greenland), and Norway. Each of these countries either banned hunting or established rules for how many polar bears could be hunted within its own boundaries. These rules help keep polar bear populations stable. Today, 25,000 to 40,000 polar bears roam the Arctic Fur Despite what we think, a polar bear's fur is not white. Each hair is clear hollow tube. Polar bears look white because each hollow hair reflects the light. On sunny days, it traps the sun's infrared heat and keeps the bear warm at 98 degrees.