Download
de tafel servetten leggen n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
De tafel Servetten leggen PowerPoint Presentation
Download Presentation
De tafel Servetten leggen

De tafel Servetten leggen

142 Vues Download Presentation
Télécharger la présentation

De tafel Servetten leggen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. De tafel Servettenleggen

 2. Linnen Servetten • Linnen servetten zijn gebruikt voor banket instellingen, tegenwoordig zijn ze een noodzakelijk onderdeel in een dagelijks tafel opstelling in restaurants.

 3. Decoratiefvouwenvan linnen servetten Linnen servetten zijn een belangrijke decoratief bestanddeel van tafels.

 4. Soortenvan servetten: Groottevan servetten • linnen voorde gasten: • papier 40 cm x 40 cm 50 cm x 50 cm

 5. Functies van servetten • Ze beschermen de kleren van de gasten • Ze dienen voor het afvegen van de mond • Ze vormen de tafel decoratie

 6. Basis voor servetten: • En patroon voor elke tafel in de zaal • Eenvoudige patronen voor het ontbijt en avondmaal • Complexe patronen zijn geschikt voor een feestelijk avondmaal en bankets

 7. Vouw de verspreidde tafelkleed langs zijn diagonaal. Buig de servet door het midden. Burning goblet Buig de geheel naartoe de plooi over de indentieke breedte Zet de gevouwen servet in de glas. Einde decoratie. Zet de harmonica op de tafel zodat de toppunt van de driehoek naar beneden is gedraaid.

 8. Effect

 9. 1)Vouw de verspreidde servet in drie deeltjes, start op vanaf de onderste stukje rand. 2)Buig de twee buiten randen naar het midden toe. Beautiful rose 3)Vouw de bovenste hoeken diagonaal naar het middelpunt toe. 4)Draai de servet naar andere buitenzijde en de toppunt van de driehoek naar beneden toe. 5)Draai de hoogste hoek naar boven zodat het een kegel vormt. Zet één van de eindpunten onder de vouw van de onderrand. 6)Draai de servet zachtjes, onderscheid de randen. De decoratie is klaar.

 10. Effect

 11. Vouw de servet diagonaal naar boven. Draai D en E hoeken naar achter en verbind ze. Elegant white Vouw B en C hoek naar de toppunt C toe. Zet de decoratie op de bord. Regeling is klaar. Vouw de lage deel van de servet naar onderkant.

 12. Effect

 13. Vouwen van servetten - 1

 14. Vouwen van servetten - 2

 15. Vouwen van servetten – 3

 16. Vouwen van servetten - 4

 17. Vouwen van servetten - 5