Download
meesters in management n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Interim Projecten PowerPoint Presentation
Download Presentation
Interim Projecten

Interim Projecten

21 Vues Download Presentation
Télécharger la présentation

Interim Projecten

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Meesters in Management! Het Bureau Interim Projecten B.V. t ?7? 77 ?? ?? ? info@meestersinmanagement.nl www.meestersinmanagement.nl President Kennedylaan ?9, ?5?7 JK Den Haag Postbus ?7???, ?5?? CC Den Haag

  2. Meesters in Management is niet de grootste, maar wel één van de meest vooraanstaande interim management bureaus in Nederland. Meer dan eens zijn wij in de top 20 geëindigd van beste detacheringsbureaus.

  3. Wij zijn gevestigd in Den Haag en zijn kind aan huis bij de publiek sector in heel Nederland. Van Vaals tot Roodeschool en van Westkapelle tot Dinxperlo: Meesters in Management levert en begeleidt professionals in alle windstreken. Meesters in Management is een bekende naam in de bedrijfstak. Een naam die staat voor betrouwbaarheid en zorgvuldigheid.

  4. Wij zijn trots op onze kleinschalige, persoonlijke manier van werken. Deze werkwijze geldt zowel naar opdrachtgevers als naar kandidaten. Wij zijn trots op onze persoonlijke aanpak en werken met een streng geselecteerde pool van ervaren kandidaten. Ook naar opdrachtgevers zijn wij – vergeef ons – een tikje kieskeurig, in het belang van een goed resultaat. Wij leveren bij voorkeur kandidaten voor opdrachten met substantie en diepgang, met een duidelijke uitdaging. Opdrachten waarin kandidaten hun meerwaarde kunnen bewijzen.

  5. Wij zijn trots op onze kleinschalige, persoonlijke manier van werken. Deze werkwijze geldt zowel naar opdrachtgevers als naar kandidaten. Wij zijn trots op onze persoonlijke aanpak en werken met een streng geselecteerde pool van ervaren kandidaten. Ook naar opdrachtgevers zijn wij – vergeef ons – een tikje kieskeurig, in het belang van een goed resultaat. Wij leveren bij voorkeur kandidaten voor opdrachten met substantie en diepgang, met een duidelijke uitdaging. Opdrachten waarin kandidaten hun meerwaarde kunnen bewijzen.

  6. Onze missie Ons interim management bureau wil een bijdrage leveren aan de organisatieontwikkeling bij onze opdrachtgevers, zodat zij hun Onze visie resultaten kunnen behalen. Door onze brede dienstverlening, waarbij het altijd om mensen gaat, lossen wij samen met onze opdrachtgevers actuele en toekomstige interim management vraagstukken op, waardoor zij hun organisatiedoelen bereiken. Wij bieden onze associés en interim professionals de mogelijkheid om hun vak op het hoogste niveau uit te oefenen. Als interim management bureau vervullen wij een actieve rol in het bewaken van de waarden en normen van ons vak.